El Sala5 guanya a Sant Sadurní i no deixa escapar el tren de ser líder de Tercera Divisió

1140

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar el FS Sant Sadurní (1-3) en la 25a jornada de lliga i es manté segon, després de deixar anar l’oportunitat de ser primer, en la derrota a Linyola. Els de Víctor González es mantenen segons, a tres punts del primer classificat, Les Corts, i hauran d’esperar una relliscada dels barcelonins o el duel directe amb ells per pujar a la primera plaça.

A Sant Sadurní d’Anoia, els martorellencs només van encaixar un gol a l’inici de la segona meitat, però van reaccionar-hi amb més efectivitat. Tres minuts més tard, Sergi Areny va fer l’empat. I Pablo Robert va fer el mateix set minuts després. La sentència arribaria a través de Sergi Areny al límit de la botzina, tres punts que van volar fins a Martorell.

El tècnic vermell Víctor González va reconèixer que van sumar com a grup i que van recuperar la seva fiabilitat defensiva, perduda a Linyola.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els vermells rebran el FS Molins aquest dissabte en l’última jornada abans de les vacances de Setmana Santa. La victòria de Les Corts contra l’Amposta deixa els vermells a tres punts dels barcelonins però amb l’average a favor.

Es mantenen segons a Segona Catalana

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va imposar-se al CD Fontsanta-Fatjó per (0-2) i segueix a cinc punts del liderat. Els d’Albert Nualart van guanyar a Cornellà de Llobregat en un partit on van dominar pel que fa al perill d’ocasions de gol. Els martorellencs van prendre el pes des del primer minut, quan ja van amenaçar la porteria local. Xavi Marco i Abde buscaven desfer l’empat inicial, mentre que Toñín protagonitzava l’única acció de perill per als grocs.

Abde, que s’aliava amb Xavi Marco, feia el 0-1 en un xut pràcticament imparable pel porter cornellanenc. I Jose Balada, que no deixava reaccionar als locals, convertia el 0-2. Xavi Sansegundo podia haver fet el 0-3 en una falta molt llunyana, però l’àrbitre va anul·lar la diana.

En la represa, Carceller tenia l’oportunitat més clara per fer l’1 a 2, en un còrner, però Marc Ollé ho evitava. Els blanc-i-vermells seguien forts i veien com dominaven sense fissures el partit. Els locals perdrien efectius amb l’expulsió de Toñín per doble targeta groga i Díaz per vermella directa.

L’àrbitre va decidir posar punt i final al patit quan encara faltaven prop de cinc minuts per al 90 més el temps afegit. Els incidents a la graderia entre aficionats locals i Ibra, un dels jugadors martorellencs, van ser-ne el detonant. Pel moment, la victòria queda en possessió del CF Martorelll, un triomf que el deixa a cinc punts del líder, l’Atlètic Sant Just.

Tomben un equip superior

Doble resultat per als primers equips del Club Handbol Martorell, i de diferent color. El primer equip groc-i-negre va imposar-se al Balonmano La Roca (32-28), un conjunt de la zona tranquil·la de la taula. Els de Christian Stahringer van donar la volta a la derrota de l’anada i tot i no capgirar l’average, han pujat un lloc a la classificació, ara fins l’onzena posició. Aquest cap de setmana visitaran el líder, el FS Molins de Rei.

En clau femenina, derrota del primer equip groc-i-negre contra l’Handbol Vilanova (27-38), que deixa les d’Agustín Bou a la tercera plaça, ara mateix fora dels llocs per accedir a la Final a 4. Les martorellenques van topar amb un equip ofensivament molt potent i no van poder tallar la sagnia que va suposar la segona derrota de la segona fase de lliga.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell per 59 a 65 davant el Bàsquet Calvià. Els martorellencs només van poder comptar amb sis jugadors del primer equip i dos reforços del sènior B, Sergi Lardín i Roger Sánchez. Els blaus van caure a casa en un partit on van anar a remolc durant els tres primers quarts i en què van endur-se l’últim parcial per 21 a 8.

Líders per a les fases d’ascens

En waterpolo, el triomf de l’absolut femení del Club Natació Martorell contra l’Atlètic Barceloneta (16-10) corona les martorellenques com a campiones del grup previ a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal.

Primeres de grup, i amb la plaça a la fase d’ascens assegurada, esperen rival català. El GEIEG i el CN Sabadell se la jugaran aquest divendres. Un triomf gironí suposaria que fos el GEIEG l’equip a acompanyar les martorellenques. En cas de victòria sabadellenca hi accedirien per ser-hi junament amb les de Rafa López.