El Sala5 Martorell descobreix el calendari de la temporada 2019-20

493
Sala5 Martorell (Svetlana Akimova)

El Sala5 Martorell ja sap quin serà el calendari de la temporada 2019-2020, després que la Real Federación Española de Fútbol l’hagi fet públic. Els martorellencs jugaran al grup 3 de Segona B i debutaran a la pista del filial d’Industrias Santa Coloma el 14 de setembre. El primer partit a casa serà la setmana següent contra el Manresa FS, i en l’última jornada, el 2 de maig, els de Víctor González visitaran l’Hospitalet Bellsport FS.

El conjunt martorellenc disputarà un total de 30 jornades. El grup 3 de Segona B, a banda del Sala 5, el formen: Industrias Santa Coloma, Hospitalet Bellsport FS, Club Natació Sabadell, FS Ripollet, Futsal Aliança Mataró, ETB Calvià, Salou FS, Cerdanyola del Vallès FC, Cavauto, Club Esportiu Escola Pia, Barceloneta Futsal Club Esportiu, Pallejà FS, CFS Mar Denia, Club Manresa FS i FS La Unión-Las Palmas.

El tècnic del Sala5, Víctor González, assegura que “possiblement sigui el grup de Segona B més competit dels últims anys”. L’entrenador considera que serà molt difícil cada setmana.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

González analitza els rivals del Sala5 de les primeres quatre jornades. Els martorellencs s’estrenaran contra Industrias Santa Coloma B, “una plantilla força nova, amb joves promeses i hi van jugadors amb la possibilitat de pujar al primer equip” detalla el tècnic martorellenc.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

El Sala5 tornarà a Segona B després d’assolir l’ascens la temporada passada.