El Sala5 Martorell estarà present als Campionats Comarcals de Blanes

711
Jugadors cadet A Sala5 Martorell
Jugadors cadet A Sala5 Martorell

Tres jugadors del cadet A del Sala5 Martorell i l’entrenador del primer equip prendran part a la 8a edició dels Campionats Comarcals de seleccions base de futbol sala que es diputen aquest cap de setmana.  Mohamed Mohamdi, Ferran Pedregosa i Víctor Ramos, jugadors del cadet A vermell, i Víctor González, tècnic del primer equip martorellenc, conviuran en la selecció del Baix Llobregat cadet.

Mohamdi, Pedregosa i Ramos han estat escollits com tres dels dotze integrants de la llista definitiva baixllobregatina. Sota les ordres de Víctor González, intentaran endur-se la primera gran cita de la temporada, que se celebrarà durant aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Tres nouvinguts a Martorell

El cadet A del Sala5 Martorell, que milita al grup 1 de Divisió d’Honor, ara és cinquè a la classificació i aporta fins a tres cares noves a la selecció comarcal. Mohamed Mohamdi arriba des del FS Sant Andreu, Ferran Pedregosa jugava al FS Esparreguera i Víctor Ramos, cadet de primer any, va vestir fins la temporada passada la samarreta del FC Barcelona. L’entrenador vermell, Iván Calle, reconeix l’adaptació dels jugadors a la plantilla martorellenca.

Ivan Calle, entrenador cadet A Sala5 Martorell

Calle creu que els tres escollits mereixen ser en aquest campionat i que la feina de l’equip ha estat clau en poder aportar fins a tres jugadors a la cita.

Ivan Calle, entrenador cadet A Sala5 Martorell

En les sesions preparatòries del Campionat Comarcal de seleccions base, fins a tres jugadors més martorellencs han estat presents. Es tracta de Cristian Velasco, Ibai Espinosa i Enrique Arnáiz, que han quedat fora dels 12 escollits. Espinosa ho ha fet amb un bon motiu, i és que formarà part de la selecció definitiva sub16 catalana i prendrà part en la fase prèvia del campionat estatal que tindrà lloc a Martorell els propers 26 i 27 de gener.

A banda dels jugadors del cadet A, el Sala5 Martorell també tindrà representació tècnica. Víctor González, entrenador del primer equip, dirigirà la selecció del Baix Llobregat cadet, on hi estaran Mohamdi, Pedregosa i Ramos. Iván Calle també participarà en el campionat a Blanes, en tasques tècniques i de control dels jugadors que hi seran.

A Blanes, els martorellencs seran en el grup 1 i jugaran la fase prèvia contra Lleida i la Catalunya Central. Si superen aquesta fase, s’enfrontaran al campió del grup 2 (Girona, Vallès Occidental i Barcelonès Central) ja en les eliminatòries de diumenge.

Consulta aquí la web dels Campionats Comarcals de seleccions base de futbol sala.