El Sala5 Martorell guanya el Jesús Maria i suma sis punts de sis possibles en l’inici de la lliga regular

913
Sala5 Martorell

L’inici de la temporada del primer equip del Sala5 Martorell ha portat dues victòries consecutives als martorellencs. El conjunt de Víctor González va guanyar al Pavelló Esportiu Municipal el Jesús Maria (5-2) i no ha cedit cap dels sis punts en joc.

El partit va estar dominat pels martorellencs, que van haver d’esperar als minuts finals de la primera meitat per veure porteria. Guille López va convertir el primer gol, abans del descans. A la represa, Kevin Herrero feia el segon en una jugada de combinació, mentre que Youssef feia el tercer quatre minuts més tard i encaminava el partit cap al triomf.

El Jesús Maria feia el primer gol jugant en superioritat però la resposta del Sala5, a través de Youssef i Ponche neutralitzaven els dos gols dels barcelonins. Amb aquesta victòria, els de Víctor González sumen dues victòries consecutives abans del derbi contra el Sant Esteve Sesrovires.

Triomf per seguir a dalt

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar el Corbera (2-3) i es consolida a la part alta de la taula. Els d’Albert Nualart, que van estrenar el marcador a través de Xavi Marco, van encaixar dos gols dels locals que van capgirar el resultat. Nelson Verdún i Marco van convertir dos gols al tram final de partit i van sentenciar amb el 2-3. Els blanc-i-vermells són tercers amb 11 punts.

Derrota en les estrenes

El debut del Club Handbol Martorell i del Club Bàsquet Martorell en la lliga regular s’ha tancat amb dues derrotes. Els groc-i-negres van caure contra el Llavaneres (30-32) en la primera jornada de Segona Catalana.

Els blaus, de la seva banda, també van perdre en la primera jornada (84-46) . L’estrena dels d’Adrià Alonso contra el CB Granada va ser en un partit on els locals van ser superiors des del primer minut. Els martorellencs rebran l’Aceitunas Fragatas Morón la propera jornada.

Reaccions a l’1-O

Davant dels fets succeïts ahir durant la votació del referèndum, la Federació Catalana de Futbol i la Federació Catalana de Basquetbol van decidir suspendre els partits de la tarda d’ahir. Tots dos estaments van emetre uns comunicats per rebutjar la violència dels fets i van determinar que els partits que havien de disputar-se durant la tarda d’ahir no es juguessin.

Diferents clubs martorellencs, com el Club de Futbol Martorell, el Sala5 Martorell o el Club Bàsquet Martorell, a més, van manifestar als seus perfils a les xarxes socials el seu rebuig envers la violència viscuda ahir.