El Sala5 Martorell presenta els cinc equips en competició de la temporada

321

El Sala5 Martorell ha presentat, aquest diumenge, els seus cinc equips que competiran aquesta temporada. La presentació s’ha fet al Pavelló Esportiu Municipal i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Xavier Fonollosa i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Lluís Amat.

El club, que presideix Jordi Gay, ha presentat avui l’equip sènior que juga en el grup 3 de la Segona Divisió Nacional B, on ahir van debutar en competició oficial aconseguint la seva primera victòria amb un resultat de Hospitalet Bellsport 3- 5 Sala5 Martorell.

L’entitat també compta amb dos juvenils. El juvenil A milita a la màxima categoria de la Divisió d’Honor Nacional i el B s’estrena com a nou equip de l’entitat amb jugadors que provenen de la Divisió d’Honor del cadet. Finalment, el Sala5 manté els dos equips en categoria cadet.

Durant la presentació, tant l’equip directiu com tècnic han remarcat la importància del treball en equip, potenciant valors com ara l’esforç col·lectiu. Per la seva banda, l’alcalde Xavier Fonollosa els ha desitjat tota mena d’èxits esportius sense deixar de gaudir de l’esport.

Després de la presentació, a la que també hi ha assistit els regidors del PSC, Reme Márquez i Raúl Rozalén, el primer equip del Sala5 Martorell ha jugat un partit amistós amb el Club Natació Sabadell. L’equip local s’ha imposat per 5-4 amb gols de Said, Vallés, Ylias (2) i Jona.