El Sala5 Martorell presenta la setantena de jugadors de la present temporada

1060
Presentació Sala5 Martorell
Equips temporada 2017-2018

El Sala5 Martorell ha presentat, aquest migdia de diumenge, els cinc equips amb els que competirà aquesta temporada 2017-2018. La presentació s’ha fet al Pavelló Esportiu Municipal després del partit entre el primer equip de l’entitat i el CFS Molins 99 (2-3). Hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, que han estat acompanyats per diversos regidors del consistori.

Martorell té una salut esportiva envejable, ja que, més de 3.100 nens i nenes practiquen esport federat de base. L’alcalde Fonollosa s’hi ha referit durant la presentació del Sala5 Martorell. “Tenim la sort de ser, des del punt de vista esportiu, una població molt saludable. Això és fruit de la gent que està al davant de les entitats que fa un gran esforç per tirar endavant”. Fonollosa s’ha compromès “a estar a l’alçada i donar solucions a les necessitats de les entitats, com ara, la construcció d’un nou pavelló per donar sortida a la manca d’instal·lacions que existeix actualment”. L’alcalde ha assegurat que “l’any vinent, si el Sala5 ho vol, aquesta presentació ja es podrà fer en el nou pavelló”.

Xavier Fonollosa, alcalde

L’alcalde ha manifestat la voluntat de l’equip de govern de fer tot el que calgui perquè “l’esport segueixi endavant perquè la pràctica esportiva és molt important, ja no només per la salut, sinó també pels valors que es desenvolupen i que ens acompanyaran durant tota la nostra vida”.

Xavier Fonollosa, alcalde

En nom de l’entitat, el vicepresident Xavier Torres, ha reconegut que “presentem una nova temporada que no és igual a la resta perquè aquest any tot és més complicat. L’any passat va baixar de categoria el sènior i això representa un nou cicle, nova gent, un equip molt jove i un nou projecte. Tot amb l’objectiu de pujar de categoria el més aviat possible”.

Després d’agrair la presència de l’alcalde i regidors del consistori, Torres ha afegit que “tota aquesta gent que ens representa a la pista, esperem que creixi amb el club i que, entre tots, sumem perquè el futbol sala a Martorell torni a estar on havia estat”.

Xavier Torres, vicepresident Sala5 Martorell

L’entitat ha reunit els jugadors al mig de la pista del pavelló per fer la foto de família. Durant la presentació han actuat gimnastes del Martorell Gimnàstic Club, amb la intenció de col·laborar amb els clubs esportius de Martorell.

Dos cadets, dos juvenils i l’equip sènior

Una setantena de jugadors formen part dels cinc conjunts del Sala5 Martorell, format per dos cadets, dos juvenils i el sènior. El cadet B, entrenat per Rubén Melero, milita al grup 4 de Segona Divisió mentre el cadet A, que està al grup 2 de la Primera Divisió, el dirigeix Iván Calle.

El juvenil B està entrenat per Sergio Bujalance i competeix al grup 4 de Segona Divisió i el juvenil A, de la seva banda, competeix a la Divisió d’Honor, la màxima lliga de la categoria juvenil. Aquest conjunt està entrenat per Valtinho.

Pel que fa al primer equip del club, l’entrena Víctor González i competeix al grup 2 de Tercera Nacional després del descens de la passada temporada.