El Sala5 Martorell treu a escena els sis equips d’una nova temporada amb més jugadors

718
Presentació Sala5 Martorell
Presentació Sala5 Martorell

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest dissabte al vespre la presentació dels sis equips de la nova temporada 2018-2019. L’entitat dirigida per Jordi Gay ha enstrenat enguany un cadet C i l’equip vinculat amb el Club Social Punt de Trobada, que competirà amb els colors vermells del club.

Aquesta campanya, el Sala5 Martorell compta amb un conjunt de categoria sènior, dos juvenils i tres equips cadets, així com un equip voinculat amb el Club Social Punt de Trobada, que s’hi integran arran de l’acord signat el passat mes de maig.

Amb cotes altes

La passada temporada, el cadet A i el juvenil A van assolir dos ascensos a Divisió d’Honor, les màximes categories en el futbol sala català. Ivan Calle i Valtinho, respectivament, dirigeixen aquets dos conjunts en l’elit del futbol sala base català.

El primer equip, de la seva banda, competirà a Tercera Divisió una temporada més. El curs passat, l’equip de Víctor González va quedar-se a les portes de lluitar per l’ascens i enguany ja lluita, des de la tercera plaça, per apropar-s’hi. El cadet B milita a la Segona Divisió, el cadet C ho fa a la Tercera Divisió i el juvenil B forma part del grup 5 de Segona Divisió. El president de l’entitat, Jordi Gay, ha fet una crida a fer créixer el futbol sala martorellenc i a fer-ho des de la base.

Jordi Gay, president Sala5 Martorell

Segons Gay, l”estabilitat amb què compta el club és, ara com ara, el millor trampolí per tal que el primer equip assoleixi la Segona Nacional B”.

Jordi Gay, president Sala5 Martorell

La presentació ha engegat amb una actuació d’un grup d’unes 15 gimnastes del Martorell Gimnàstic Club. Els jugadors han desfilat entre les joves i, després dels parlaments de l’alcalde Xavier Fonollosa i el president de l’entitat, Jordi Gay, la família vermella s’ha reunit per fer la foto de grup a la graderia del Pavelló Esportiu Municipal.