El Sala5 Martorell venç a La Floresta (5-7) i es manté líder de Segona Nacional B

943

El Sala5 Martorell va esgarrapar la tercera victòria consecutiva en tres jornades a la pista de l’Olímpyc La Floresta (5-7) i es manté colíder del grup tercer de Segona Nacional B juntament amb el Catgas Santa Coloma B. Fouad i Areny, amb dos gols cadascun, Godall i Malik certifiquen una victòria que reforcen el projecte de Suzuki en l’inici de curs.

La dupla martorellenca, Fouad i Areny, van avançar ràpidament al Sala5 en la seva visita a Sant Cugat (0-2). Abans del descans, Fernando, de doble penal, retallava diferències però Fouad, en el darrer alè, marcava el tercer (1-3). En la represa, La Floresta va marcar mitjançant Jiménez però Godall i Areny van sentenciar gairebé el matx (2-5). Els locals, amb porter-jugador van marcar dos gols però Malik, en l’últim minut, va fer el gol de la tranquil·litat.

Estrena victoriosa a l’EBA

El Bàsquet Club Martorell ha sumat el primer triomf de la Lliga EBA a la pista del Flor de Vimbodí-Pardinyes Lleida (70-82), després d’un partit marcat per la igualtat i que es va desnivellar en el darrer quart. I això que els lleidatans van manar durant el primer quart gràcies a l’encert de Domingo. En el segon quart, va aparèixer Guillem Jou per situar al BC Martorell amb avantatge al descans.

En el tercer període, el Pardinyes intentava mantenir-se a prop i s’arribava en el darrer quart amb poca avantatge (52-55). Els darrers deu minuts, l’encert de Virós, Sabata i Jou van segellar el triomf.

També en bàsquet, el Joventut de Badalona, el BC Martorell, el Barça CBS i el CB Castellbisbal van ser els campions del XX Torneig mini del Club Bàsquet La Mercè dels dos grups masculí i femení, respectivament. Pau Majoral (Sant Josep de Badalona) va ser escollit MVP del torneig mentre que el mini femení del CB La Mercè la distinció al fair play. Amb motiu del vintè aniversari del torneig el cartell comptava amb equips de primera fila del país.

Ple al futbol

El primer equip del CF Martorell continua imparable a Tercera Catalana. Al grup dotzè, l’equip d’Íñigo Irisarri va vèncer al camp de l’AE Piera (1-2) i ha sumat tots els punts possibles a la competició (12). El porter Jona, molt encertat, va mantenir viu als martorellencs que, en la represa, van capgirar el gol de Solà gràcies a un penal transformat per Heras i un gol de Colell, a falta de tres minuts.

També en futbol, el filial del CF Martorell va obtenir la primera victòria de la temporada al derrotar al Vinyets Molí Vell (2-1) en l’últim minut. Els martorellencs es van avançar al final de la primera part amb un gol d’Arrébola. El segon temps, els visitants van empatar i, jugant amb nou jugadors per les expulsions de Vigueras i Manel, Erik Segovia va donar la victòria que permet sortir dels llocs de descens.

Emotiu homenatge a Daniel Ortiz

El Club d’Handbol Martorell va disputar dissabte el I Memorial Daniel Ortiz per retre homenatge pòstum a qui va ser jugador, entrenador i president de l’entitat. El club va convocar la totalitat dels seus equips de base i el sènior, i unes cinc-centes persones van ser-hi presents al Pavelló Esportiu Municipal. El primer equip va derrotar de manera contundent el Cornellà (33-13) en l’amistós commemoratiu.

El RCD Espanyol, amb la martorellenca Irene Melero a la porteria, es va proclamar campió del Torneig Futbol Femení organitzat pel CF Martorell després de derrotar per 3-0 el CF Igualada en categoria sub 14 (infantil-aleví). En categoria sub 12 (prebenjamí-benjamí-aleví), el CF Igualada es va emportar el títol després de guanyar als penals al RCD Espanyol en un partit que havia acabat 0-0. El benjamí-aleví del Fontsanta Fatjó va finalitzar el torneig en tercera posició en vèncer el CE Sabadell (5-0). L’infantil A del Sabadell va quedar tercer després d’emportar-se el duel davant l’infantil B del conjunt sabadellenc (3-0).