El Sala5 no desaprofita l’empat de Les Corts i mana en solitari a dues jornades per acabar la lliga

869
Sala5 Martorell

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar dissabte l’AECS L’Hospitalet (6-3) i ha donat un gir a la taula a dues jornades per acabar la lliga. L’empat de Les Corts davant el FS Linyola i la derrota de la Penya Esplugues contra el CE Sant Julià han fet els vermells líders en solitari.

A Martorell, però, els de Víctor González van haver de patir en excés per tombar els riberencs, que van presentar una resistència molt alta. En la primera meitat, els martorellencs van avançar-se amb dos gols de Guille López i Oussama Chefrau. Però la segona meitat va complicar-se per als vermells.

Pablo Robert va fer el 3 a 0, però els riberencs van escurçar distàncies, amb dos gols en només dos minuts. Del 3 a 0 es va passar al 3-2, i Víctor González va demanar temps mort per ordenar l’equip i evitar ensurts. La resposta dels vermells va arribar a través d’un golàs d’Oussama Chefrau, que va tornar el domini als vermells. Però de nou, i a dos minuts per al final, l’AECS L’Hospitalet va escurçar distàncies.

Tot obert, amb un Sala5 obligat a guanyar i no deixar escapar l’oportunitat després de l’empat de Les Corts. Husse i Oussama van fer el 6 a 3 que va deixar la jornada sentenciada i que va dur el Sala5 a dominar en solitari a la taula.

El tècnic, Víctor González, va reconèixer estar satisfet per haver tret endavant un partit que es va complicar molt a casa, i va destacar la capacitat de patiment de la plantilla.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb aquests tres punts, els martorellencs manen a la taula, amb 67 punts, dos més que Les Corts. Aquest dissabte, s’enfrontaran als barcelonins, que va empatar a 3 a Linyola. La Penya Esplugues, de la seva banda, va caure contra el Sant Julià i pot donar, quasi per complet, el primer lloc. La segona plaça encara està en joc.

Se’n va el liderat de Segona Catalana

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre al camp de l’Espluguenc, (1-0) i s’ha oblidat de ser campió de lliga, ja de manera matemàtica. Això sí, jugarà la promoció d’ascens de forma segura.

Al Municipal Salt del Pi, els martorellencs van jugar un dels partits més grisos pel que fa al seu atac. Malgrat tot, Jose Balada va tenir l’ocasió més clara de la primera meitat en un xut que va sortir desviat dels tres pals pel porter local. En la represa, els locals van posar una marxa més i els d’Albert Nualart es van defensar bé. Però un contracop espluguí va trencar el 0-0. Quan només passaven set minuts de la segona meitat, Eric Alexandri va convertir un contraatac en l’1 a 0, un cop a la defensa blanc-i-vermella.

Amb aquesta derrota i el triomf de l’Atlètic Sant Just contra la UD San Mauro per (2-0), la primera plaça i l’ascens automàtic a Primera Catalana és per als santjustencs. Els de Nualart jugaran la promoció d’ascens contra un rival a qui encara desconeixen.

En clau femenina, derrota del primer equip blanc-i-vermell davant el Mira-Sol Baco a casa (0-3) en l’última jornada de lliga. Les blanc-i-vermelles no van poder puntuar i s’acomiaden del primer curs a Primera Divisió amb les mans buides però amb la permanència assegurada.

En handbol, una de cada per als primers equips del Club Handbol Martorell. En masculí, derrota del primer equip groc-i-negre davant l’Handbol Garbí (33 a 24). Amb aquest resultat, els martorellencs segueixen en els llocs de descens, a tres jornades per cloure la lliga i a dos punts de la permanència. En clau femenina, dos punts per a les d’Agustín Bou, que van guanyar el Llavaneres (25-18) i ara són quartes, a tres punts de les places per entrar a la Final a 4.

En waterpolo, derrota del femení del club Natació Martorell davant el GEIEG, 8 a 9, en l’última fase de lliga per determinar el campió de Catalunya.