El segon 3×3 de bàsquet al carrer aplega 120 persones i compta, per primer cop, amb quatre equips inclusius

924
3X3 bàsquet al carrer
3X3 bàsquet al carrer

La segona edició del 3×3 bàsquet al carrer, que promou el Club Bàsquet Martorell, s’ha celebrat avui a la Plaça de les Cultures i ha reunit 28 equips en sis categories diferents. Per primera vegada, l’entitat blava ha comptat amb quatre equips inclusius, quatre conjunts mixtes que s’han sumat a la resta de categories del torneig.

La competició ha començat a dos quarts d’onze del matí, i en la primera ronda de partits s’han disputat les fases de grups. L’hora de dinar ha aturat la competició, així com els concursos de tir, i a primera hora de la tarda els partits s’han reprès per conèixer els finalistes i els guanyadors de cada categoria.

Les franges mini i cadet han estat les que han comptat amb més participants. En la primera, fins a set equips hi han pres part, i el guanyador ha estat el l’equip “Pingüins”. En la segona, sis equips han lluitat per la primera plaça, però el vencedor ha sigut “Gusanitos”.

Dels quatre equips infantils, el primer classificat ha sigut “Three connexion”, mentre que en sènior, “Krispis”s’ha alçat amb el trofeu de guanyador. També han jugat dos equips de veterans, i s’ha imposat “Veterans Helena”.

La presidenta del CB Martorell, Laura Amat, ha destacat que el torneig ha funcionat molt bé. “Ha sigut un dia fantàstic, no ha parat d’hacer gent durant tot el dia, fins i tot al migdia. nens, pares i entrenadors hi han estat, ha anat molt bé”, ha reconegut.

Laura Amat, presidenta CB Martorell

Amat creu que poder comptar amb equips inclusius és un pas més cap a la normalitat. L’entitat ja suma un equip d’aquestes característiques dins el seu organigrama i tmabé n’han estat pat implicada en el segon 3×3 al carrer. L’equip “Veterans 2” ha estat el vencedor del torneig.

Laura Amat, presidenta CB Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com els regidors Belén Leiva, Míriam Riera i Lluís Anat han estat els encarrefats d’entregar els premis als guanyadors. A més, la foto mé soriginal al photocall del patrocinador Simple Green ha estat per a l’equip “Gigantes”, que ha guanyat tres entrade sper al Parc d’Atraccions Tibidabo. Oleguer Bou i Eli Pozo han estat els campions dels concursos de tir.