El Servei Local de Català ofereix dos nous cursos de gramàtica i llengua oral aquest febrer

320

Aquest febrer, el Servei Local de Català de Martorell, depenent del Consorci per a la Normalització Lingüística, començarà un curs de reforç d’ortografia i gramàtica per millorar el català i un de llengua oral per guanyar fluïdesa i seguretat a l’hora de parlar-lo. Les inscripcions són obertes del 9 al 12 de febrer al Complex Educatiu Torrent de Llops.

El primer dels cursos és el reforç d’ortografia i gramàtica, adreçat a persones que ja tenen el nivell C1 (antic nivell C o nivell de Suficiència). Té una durada de 20 hores i s’impartirà de 18.30 a 20.00h, des del 24 de febrer fins a l’1 de juny. El preu és de 33,38 euros, amb descompte del 50% per a famílies nombroses i del 70% per a persones a l’atur.

El segon dels cursos és l’Elemental 3, un curs de llengua oral homologat i de caràcter quadrimestral. Les sessions tindran lloc de 9.30 a 11.00h, des del 16 de febrer fins al 9 de juny. Si no es pot acreditar un nivell de català equivalent a un Elemental 2, caldrà fer una prova de col·locació prèvia. El preu és de 37,40 euros, amb descompte del 50% per a famílies nombroses i del 70% per a persones a l’atur.

Les inscripcions es podran fer del 9 al 12 de febrer, de 9.00 a 13.00h, al Servei Local de Català (Complex Educatiu, c. de Josep Tarradellas, 11). Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 775 25 38 o bé escriure a l’adreça electrònica martorell@cpnl.cat.

Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.