El Servei Local de Català torna a oferir un curs per reforçar l’ortografia

735
Servei Local Català
Servei Local Català

El curs ‘Reforç d’ortografia del nivell de suficiència’ del Servei Local de Català (SLC) de Martorell ha obert inscripcions. Aquest curs de 20 hores es començarà a impartir el proper 14 de febrer, constarà de 14 sessions i s’acabarà el 23 de maig.

El responsable del SLC, Andreu González, comenta que “tornem a repetir aquest curs, que hem fet en dues edicions més, perquè té èxit i agrada. A la primera edició vam tenir 29 participants i 25 inscrits l’any passat. S’adreça a persones que ja tenen el nivell C1 o suficiència (antic nivell C). Qui tingui menys nivell no convé que el faci perquè és per reforçar coneixements”.

Andreu González, responsable SLC

El curs servirà per fer un repàs general de l’ortografia i dels principals temes de morfosintaxi —verbs, pronoms febles, pronoms relatius, connectors. Cada sessió consistirà en una breu introducció teòrica al tema que es tracta, i força pràctica, apunta González.

Les classes tindran lloc cada dimecres, de 18.30 a 20.00h, a l’aula del SLC (Complex Educatiu, c. de Josep Tarradellas, 11). Les persones interessades s’hi poden matricular fins que s’exhaureixin les 25 places disponibles.