El sistema híbrid d’Otem2000 generarà energia verda en la Formula E de Londres

379

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de juny de 2015, el Parc Battersea de Londres es transformarà en un circuit de carreres de la Fórmula E, l’alternativa ecològica a la Formula 1. L’empresa martorellenca Otem2000 i el seu partner holandès Energy Floors construiran una plataforma solar i cinètica per a generar energia en el Gran Premi de Londres.

Per a aquest Gran Premi la catalana Otem2000 i l’holandesa Energy Floors instal·laran una plataforma a l’estand de l’empresa LightSource, la major companyia d’energia solar d’Europa, que proporcionarà electricitat sostenible i renovable per a alimentar diversos dispositius com una estació de càrrega de telèfons mòbils pública, vehicles oficials en el pit lane i les màquines d’entrades. A més de promoure i fomentar l’electricitat generada per fonts 100% renovables.

Otem2000

Otem2000 és una start-up situada al viver d’empreses Molí Empresa de Martorell, dedicada al disseny i producció de solucions urbanes i marines per a la generació local d’energia verda, basades en sistemes híbrids transitables. Des de fa més de dos anys Otem2000 treballa en diferents solucions que aprofiten l’energia solar i el moviment de persones i vehicles, i en l’empresa holandesa Energy Floors ha trobat el soci ideal per a desenvolupar una de les seves patents: l’Híbrid Energyfloor. Diferents premis internacionals serveixen de reconeixement a la feina feta.

Energy Floors

Energy Floors produeix lloses de generació d’energia, la seva tecnologia patentada converteix l’energia cinètica de la petjada humana en electricitat. Des de l’any 2008 instal·len lloses en diferents esdeveniments, festes i fires arreu del món. La plataforma Solar i Cinètica s’ha desenvolupat conjuntament amb el soci espanyol Otem2000.