El SLC de Martorell ofereix cursos de català bàsic a través del Servei d’Ocupació de Catalunya

652
Cloenda Servei Local de Català
Cloenda Servei Local de Català

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, obre la inscripció a tres cursos de català dirigits a persones derivades des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els candidats han de ser demandants d’ocupació i tenir coneixements de català molt baixos o nuls.

Aquesta formació vol donar resposta a una petició del SOC. Els tres cursos de 45 hores consecutius permetran obtenir el títol A2: bàsic 1, bàsic 2 i bàsic 3 (135 hores). El curs Bàsic 1 es farà de l’11 de març al 12 d’abril, el Bàsic 2 del 24 d’abril al 29 de maig, i el Bàsic 3 del 31 de maig al 8 de juliol.

Les classes s’impartiran, de 9.15 a 12.15h, els dilluns, dimecres i divendres al Centre Cultural i cal acreditar-hi una assistència del 75% per obtenir el certificat corresponent. És una formació 100% subvencionada.

Els cursos estan adreçats a persones amb NIF o NIE que s’han de dirigir a l’Oficina de Treball de la Generalitat perquè els donin un full de derivació amb el qual han d’anar al SLC de Martorell, segons apunta el seu responsable, Andreu González.

Andreu González, responsable SLC Martorell

Aquesta formació s’emmarca en el programa formatiu ‘Aprèn.cat’, fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb el finançament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.