El sopar benèfic de Catalunya Contra el Càncer, aquest dissabte a El Progrés

1092
Sopar benèfic contra el càncer
Sopar benèfic contra el càncer

Aquest dissabte, 22 de setembre, el Centre Cultural i Recreatiu El Progrés acollirà el sopar benèfic que organitza cada any l’associació Catalunya Contra el Càncer a Martorell. Es tracta d’un esdeveniment solidari que l’any passat va aconseguir recaptar 4.600 euros destinats a la lluita contra la malaltia.

La presidenta de l’associació Catalunya Contra el Càncer a Martorell, Montserrat Campmany, explica que el sopar tindrà un preu de 40 euros i que començarà a les 21.00h. Per inscriure-s’hi, cal trucar al telèfon 93 775 03 89 o bé al 686 49 25 25. Hi ha temps per inscriure’s fins el 21 de setembre.

Montse Campmany, presidenta Catalunya Contra el Càncer a Martorell

Després del sopar es farà un sorteig de diversos regals atorgats per botigues i empreses locals. En aquest sentit, Campmany considera que Martorell és “un municipi molt solidari” i agraeix la col·laboració per fer possible el sorteig. Els números per poder-hi participar tindran un preu de 5 euros. Tots els diners recaptats durant la nit es destinaran a l’associació Catalunya Contra el Càncer i es repartiran en dos àmbits: ajuts a malalts i investigació de la malaltia. Campmany destaca la necessitat de la investigació i reconeix que “estem en uns moments molt crítics”.

Montse Campmany, presidenta Catalunya Contra el Càncer a Martorell

Pel que fa a l’assistència, els darrers anys va ser de més de 200 comensals. Enguany, segons Campmany, és una data difícil perquè coincideix amb el pont de la Mercè. Tot i això, assegura que ja hi ha força gent apuntada i que s’esperen més inscripcions, i anima tothom a afegir-s’hi.

Montse Campmany, presidenta Catalunya Contra el Càncer a Martorell

El sopar benèfic, que acabarà pels volts de les 23.00h, és un dels esdeveniments més importants i amb més èxit de participació de l’associació Catalunya Contra el Càncer a Martorell.