El sopar contra el càncer aconsegueix 5.135€ per ajudar als qui pateixen la malaltia

548

Catalunya contra el Càncer va organitzar, dissabte a El Progrés, el tradicional sopar benèfic, amb l’assistència de 200 comensals. L’objectiu era recaptar diners a través de l’entrada, la fila zero i la compra de butlletes per a la rifa, que va comptar amb més d’un centenar d’obsequis cedits pels comerços locals. Els 5.135 euros aconseguits es destinaran a la investigació i a millorar la qualitat de vida dels malalts.

El sopar va comptar amb la presència del doctor Pere Gascón, responsable d’Oncologia a l’Hospital Clínic, i Marga Pellicer, coordinadora de les juntes de l’Associació Espanyola contra el Càncer. També hi va assistir l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués, i la regidora de Serveis Socials i Joventut, Cristina Dalmau, entre d’altres regidors de l’equip de govern. El menú (40 euros) va constar d’un càtering fred, a càrrec de la pastisseria Artigues de Martorell, i el sorteig va ser presentat per l’animador Tito Tendero.

Montserrat Campmany, presidenta de la junta local de l’associació, s’ha mostrat “satisfeta, tant pels guanys obtinguts com pel nombre d’assistents”, i ha agraït “la solidaritat dels qui han posat el seu gra de sorra amb la fila zero i els regals del sorteig”.

Fruit d’esdeveniments com aquest, l’associació “pot seguir realitzant donacions per pal·liar les cures dels malalts de càncer, com la del passat 7 de setembre, en què vam lliurar dues butaques de quimioteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell”. L’entitat ja ha fet altres donacions al centre hospitalari: dues butaques per a quimioteràpia més, una nevera per a guardar medicació, un ordinador i un mamògraf.