El supertobogan i el parc d’aigua infantil refresquen el diumenge de Festa Major

538

Unes 2.000 persones, segons la Regidoria de Cultura, s’han aplegat aquesta tarda de diumenge, al voltant del Centre Cultural, per gaudir de la Festa de l’Aigua amb un supertobogan i inflables aquàtics. La Secció Sardanista de Martorell hi ha organitzat una ballada amb la cobla Lluïsos de Taradell. A la nit, La Martukada ha homenatjat, al carrer Josep Vilar, el desaparegut Jordi Fulsaba, qui havia format part de l’entitat.

Petits i grans han combatut la calor lliscant pel supertobogan d’aigua, instal·lat al carrer Castellví de Rosanes. Els més menuts també han pogut remullar-se als inflables d’aigua, ubicats a l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals. A les 19.00h, a la plaça de les Cultures, s’han servit 600 gots d’orxata.

La Secció Sardanista de Martorell ha celebrat la tradicional ballada de Festa Major amb la participació d’unes 500 persones, entre públic i balladors. La cobla Lluïsos de Taradell, que visita la nostra població dues vegades l’any, “ha interpretat 9 sardanes de 7 tirades, entre les quals destaquem Català a l’atac del martorellenc Daniel Gasulla i Trenta i cinquanta a Bellvitge de Joan Jordi Beumala, guanyadora de La Sardana de l’Any”, ha dit Màrius Escoda, president de la Secció Sardanista de Martorell. La ballada ha comptat amb l’actuació dels Gegants de Martorell. El Diable i la Velleta han fet rotllana i han puntejat una sardana interpretada pels grallers.

Nit amb música per tots els gustos
L’Orquestra Internacional Maravella, una de les més internacionals del país, ha tocat una selecció dels millors estàndards americans, balls de saló i cançons del moment per a amenitzar el sopar-concert a la pista jardí d’El Progrés.

La Festa Nit, al carrer Josep Vilar, ha comptat amb paradetes d’artesans i zona de bars, així com amb l’actuació del grup local Sotazero (versions pop-rock estatals i temes propis), Versión Imposible (èxits del pop-rock amb tocs d’humor) i Dj Surda, tercer classificat al Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell.

Emotiu homenatge a en ‘Fusi’
La Martukada ha aprofitat el seu concert de percussió per a homenatjar Jordi Fusalba, el jove martorellenc mort dissabte passat en patir una aturada cardiorespiratòria, qui havia format part de l’entitat tocant la timba. Els martukaires han llegit un emotiu discurs recordant com era en ‘Fusi’, han projectat un vídeo amb imatges seves i han acabat amb una gran tabalada, a la qual s’hi han unit antics membres de l’entitat que van coincidir amb ell i els Diables de Martorell.

David Falgàs, president de La Martukada, ha dit que “volíem recordar què ens feia sentir, per a nosaltres era com un germà, una persona increïble, sempre amb un somriure, sempre alegre i disposat a fer qualsevol cosa pel grup, ens va unir molt”.