El termini d’inscripció al concurs de comparses i disfresses del Carnaval, obert fins el 22 de gener

2949
Carnaval 2017
Carnaval 2017

La Regidoria de Cultura ha obert, fins el 22 de gener, el termini d’inscripció per participar al 10è concurs de comparses i disfresses del Carnaval ‘Martorell Bestial’, que tindrà lloc el 10 de febrer de 2018. Enguany, tornarà a repetir-se l’experiència de la Gran Ballada a la plaça de la Vila, com a tret d’inici de la rua. El lliurament de premis, el sopar de colles i el ball de Carnaval es faran, com és habitual, al recinte firal de Ca n’Oliveras.

Les colles interessades a participar-hi han d’apuntar-se al Departament de Cultura del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), a la segona planta del Centre Cultural, portant emplenat el full d’inscripció, on han de fer constar el nom identificatiu de la colla i les dades personals d’un cap de colla en representació de la comparsa.

El tret d’inici del Carnaval serà dissabte, 10 de febrer, a les 17.00h, amb la concentració de colles a la plaça de la Vila per començar l’escalfament per a la Gran Ballada Bestial que, segons ha avançat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, es tornarà a repetir per segon any consecutiu, a les 17.15h. La rua començarà a 18.00h i recorrerà el pàrquing del Vapor, carrer de l’Aigua, plaça de l’Església, portal d’Anoia, carrer de Pau Claris, avinguda dels Germans Martí, plaça del Vi i rambla de Les Bòbiles fins a Ca n’Oliveras.

Sergi Corral, regidor de Cultura

El lliurament de premis i sopar de colles es farà, a les 21.00h, a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. A continuación arrencarà el ball de Carnaval, apte per a tots els públics, que tindrà lloc a la Nau 2. A la 01.00h, començarà la sessió golfa, per a majors de 16 anys. La invitació es pot recollir a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM. Aforament màxim és de 1.760 persones.

Jurat i premis

Segons ha detallat el regidor Corral, hi haurà un primer premi a la millor disfressa, dotat amb 600 euros; el segon premi a la millor disfressa serà de 400 euros, i el tercer premi a la millor coreografia constarà de 400 euros. A més, la Regidoria de Salut lliurarà un premi a la colla que millor representi un hàbit saludable, tant en nutrició, activitat física o descans, dotat amb 200 euros. El veredicte del jurat es farà públic el dia 10 de febrer de 2018 durant el sopar i festa de Carnaval a Ca n’Oliveras.

Sergi Corral, regidor de Cultura

El jurat estarà integrat pel president del PMSAPM o en qui delegui, i representants de diversos comerços locals: Maria Josep Ovejas, Rosa Grau, Inmaculada Cruz, Yolanda Valls i Gerard Pérez. Actuarà com a secretari el tècnic de Cultura Ricard Pardo. Els membres designats com a jurats actuaran amb veu i vot, excepte el secretari, que actuarà només amb veu.

Carnaval Infantil

Diumenge, 11 de febrer, l’Esplai Guspira organitza el Carnaval Infantil a la plaça de Les Cultures. A les 11.00h, hi haurà ball de disfresses i inscripcions al concurs, a les 12.00h rua de Carnaval (plaça de Les Cultures, carrer de Corbera de Llobregat, avinguda del Camí Fondo, carrer d’Esparreguera, fins arribar novament a la plaça de Les Cultures). L’Esplai Guspira farà el lliurament de premis a les 13.30h.

Bases Carnaval 2018

Full d’inscripció Carnaval 2018