El termini per presentar-se als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport tanca aquest dijous

883

Expira aquest dijous el període per presentar candidatures als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, organitzats per l’Ajuntament de Martorell. Fins al moment, s’hi ha recollit una vuitantena de candidatures, però la Regidoria d’Esports espera augmentar-ne la xifra en el darrer dia de termini. Els guardons volen posar en valor la tasca d’esportistes, entitats i persones vinculades a l’esport martorellenc.

Els Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport compten amb 12 modalitats: activitat física i l’esport saludable (10 candidatures registrades); valors de l’esport (6); esportista de l’any (8); reconeixement al patrocinador de l’any (6); pioners de l’esport (9); dirigents de l’esport (8); millor organització d’esdeveniments esportius (11); reconeixement al centre educatiu (9); activitat física i esport inclusiu (8); activitat físca i esport per la cohesió social (6), i promoció de l’igualtat d’oportunitats per a l’accés i la pràctica de l’activitat física i esportiva (3).

Les candidatures es poden fer arribar a qualsevol de les oficines d’atenció l’usuari de Martorell o a través d’aquest enllaç https://goo.gl/forms/bk0E7Zxl83lhOr8k2.

LLimós, Real i Castillejo, membres del jurat

La deliberació de les candidatures, la proposta dels finalistes i dels guanyadors es farà a través d’un jurat que comptarà amb la presència de noms mediàtics com el cap d’Esports de RAC 1, Raül Llimós; el periodista de Televisió de Catalunya, expresentador de Temps de neu i Temps d’aventura, Antoni Real, i l’atleta d’elit Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000m, 10.000m, mitja marató i marató, amb quatre participacions als Jocs Olímpics d’Atenes, Pequín, Londres i Rio de Janeiro, decidiran el veredicte final, segons ha desvetllat la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Belén Leiva, regidora d'Esports

El jurat, a més, estarà presidit per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i hi prendran part la regidora d’Esports; el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, Valentí Santos, i el coordinador de la Regidoria d’Esports, Joan Bou.

Gala de lliurament el 6 d’abril

El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres, 6 d’abril, al recinte firal de Ca n’Oliveras, en una gala conduïda per Elisabet Carnicé, presentadora dels programes de TV3 Tvist, Cinc minuts més, On anem? i Dolça Catalunya. Actualment, presenta el programa de castells Quarts de nou. La Coral Ars Nova de Martorell, seleccionada pel programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015, hi oferirà una actuació.