El Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell celebra el seu desè aniversari amb rècord de participació

939
Guanyadors del desè Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell
Guanyadors del desè Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell

El Pavelló Municipal de Can Cases ha acollit el 10è Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell amb 24 equips participants, vuit més que l’any passat. Aquesta edició ha estat organitzada pel Club Social Punt de Trobada i pel Club Sala 5 de Martorell. L’Sporting de Martorell s’ha proclamat vencedor després de guanyar la final contra el Futbri.

Aquest any el Futbol Sala Vila de Martorell ha pogut comptar amb tres pistes gràcies a les instal·lacions del Pavelló Municipal de Can Cases, motiu pel qual hi ha hagut més ritme durant les classificacions de la fase de grups. Diversos regidors de diferents partits polítics de l’Ajuntament de Martorell també han participat plegats al torneig, així com l’alcalde Xavier Fonollosa. Precisament Fonollosa ha volgut felicitar els responsables del torneig per aconseguir dur a terme un acte com el d’avui “per potenciar l’esport inclusiu que nosaltres tant hi treballem i tant volem que sigui cada cop més una realitat”.

Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell

Roger Trilles, organitzador del torneig i membre del Club Social Punt de Trobada explica que “el Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell va néixer com a forma per lluitar contra els prejudicis i les discriminacions que pateixen les persones amb problemes de salut mental”. L’objectiu del Club Social era crear un espai on tothom qui volgués pogués practicar esport i per aquesta raó va néixer com un torneig de futbol sala inclusiu.

Roger Trilles, organitzador del torneig i membre del Club Social Punt de Trobada

Trilles celebra l’augment de participació durant aquests deu anys perquè assegura que “els jugadors venen amb moltes ganes de divertir-se i de jugar a futbol”. Ha volgut remarcar, a més a més, que “a la vegada es crea aquest espai on tothom ha pogut jugar sense cap mena de problema”.

Roger Trilles, organitzador del torneig i membre del Club Social Punt de Trobada