El torneig de pàdel de la Fira de Primavera aplega cinquanta parelles en tres dies de competició

491
Torneig fira pàdel
Torneig fira pàdel

Les pistes del Complex Esportiu La vila han acollit el torneig de Fira de Primavera de pàdel, que promou el Martorell Pàdel Clubi. Enguany, el nombre de parelles inscrites s’ha tancat a 50 per agilitzar-ne les fases prèvies i les eliminatòries. El torneig ha durat des de divendres fins a diumenge en el format de competició habitual.

Tot i que el torneig va arencar divendres a la tarda, el gruix de partits va concentrar-se dissabte, des de primera hora del matí fins al vespre. Aquest matí, ha estat el torn per a les semifinals i finals. En total, més de 70 partits i 100 participants. A més, una de les novetats d’aquesta edició ha estat que els jugadors i jugadores només podien participar en una categoria.

Cinc categories més ajustades

Els participants d’aquesta edició han pogut provar sort en cinc categories de femenines: tres masculines, una femenina i una mixta. Des del Martorell Pàdel Club s’ha volgut reduir la categoria femenina a només una per igualar el nivell i oferir més partits, mentre que la masculina s’ha dividit en Primera, Segona i Tercera. En el cas de la mixta, només s’ha disputat una.

Els guanyadors en masculí han estat Álvaro Chueco i Daniel Ferenández (Primera), Pau Guijarro i Cristian Montero (Segona) i Román Tornielli i Joel (Tercera). Les guanaydores de la categoria femenina han sigut Sílvia Casas i Dolors Miñarro i Berta i Arnau Dávila s’han embutxacat la categoria mixta.

Un torneig més que consolidat

La presidenta del Martorell Pàdel Club, Anna Puente, ha rconegut que el torneig d’enguany ha posat en valor el lligam de l’entitat amb la Fira de Primavera i ha parlat d'”èxit” de la cita que ha durat tres dies.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

A més, ha admès que han decidit celebrar-lo al CE La Vila per no perdre l’essència de l’origen del torneig i per poder gaudir, també, de la Fira de Primavera.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

Durant la última jornada del torneig, celebrada aquest diumenge, s’han lliurat els regals del sorteig en què hi han participat els establiments col·laboradors del Martorell Pàdel Club.