El torneig de pàdel de la Fira de Primavera bat rècords de participació i s’imposa a la pluja

1250
Torneig pàdel Fira Primavera
Torneig pàdel Fira Primavera

Les pistes de pàdel del Complex Esportiu La Vila han acollit, durant tres dies, el torneig de Fira de Primavera que promou el Martorell Pàdel Club. En aquesta cita, una de les habituals en l’agenda esportiva de la fira, s’han reunit 60 parelles, un total de 120 participants, per omplir les pistes de pàdel.

Aquesta és la primera edició que orgabitza el Martorell Pàdel Club des de la seva creació com a club el mes de juny passat. L’entitat dirigida per Anna Puente ha mantingut la cita, que se celebra dins la Fira de Primavera que va començar divendres. El torneig comptava amb sis categories: una mixta, dues femenines i tres de masculines. Tot i estar previstes per a avui, algunes finals van disputar-se ahir al vespre per evitar la pluja d’aquest matí.

Pel que fa al quadre principal, en categoria mixta la guanyadora ha estat la parella Fernandez-Esteve. En primera masculina la parella Fernández-Chueco han guanyat el torneig, la dupla Tella-Piris va véncer en segona masculina i en tercera masculina han guanyat Tornielli-Prieto. En clau femenina, les primeres classificades de primera han estat Gallofré-Joya i en segona, Riera-Pascual.

En el quadre de consolació, la parella Ruiz-Porterias s’ha imposat a la categoria mixta. En masculí, González-Torné han guanyat a Segona i Ortega-Puig ho han fet a tercera. En les noies, les guanyadores de primera han sigut Bermúdez-Tere, i Dávila-Romero s’han imposat a segona.

Petanca i gimnàstica 

A banda del torneig de pàdel, més entitats martorellenques han tingut activitat durant la Fira de Primavera. Es tracta del Club Petanca Martorell, que ha celebrat el torneig de fira, i el Martorell Gimnàstic Club, que ha fet exhibicions amb les seves gimnastes al pàrquing del vapor durant el diumenge de fira.

Els primers van reunir prop de 40 jugadors en un torneig que va tenir lloc durant el dissabte a les pistes situades darrere de l’estació Martorell Central dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Torneig petanca Fira Primavera
Torneig petanca Fira Primavera
Torneig petanca Fira Primavera
Torneig petanca Fira Primavera
Torneig petanca Fira Primavera
Torneig petanca Fira Primavera

El Martorell Gimnàstic Club, de la seva banda, ha estat present durant tot el diumenge a l’aparcament del Vapor, adaptant els seus exercicis i horaris a l’amenaça de la pluja.

Una quarantena de gimnastes, ajudades per prop d’una cinquantena de pares, han pogut exhibir els seus coneixements en viu i davant l’atenció dels espectadors que han estat a La Vila durant el dia.