El torneig mini del CB La Mercè no falla a la 23a edició i reunirà vuit equips per tancar pretemporada

836

El Club Bàsquet La Mercè celebrarà aquest dissabte la 23a edició del torneig Vila de Martorell en categoria mini. L’entitat martorellenca repeteix la seva trobada amb el bon minibàsquet i té previstos 12 partits en categoria masculina i femenina.

Els equips convidats en aquesta edició són el CB Cornellà, el Nou Bàsquet Olesa, el Bàsquet Manresa i el CB Castelldefels (en categoria masculina); i el Nou Bàsquet Olesa, el Club Bàsquet Castellbisbal, el CB Castelldefels i el CB Cornellà (en categoria femenina). Enguany, l’entitat dirigida per Jordi del Amo no compta amb conjunts mini en la seva etsructura i no podrà prendre-hi part.

Els partits començaran a les 9.00h i seguiran la normativa que aplica la Federació Catalana de Basquetbol, amb quatre quarts de 10 minuts cadascun. Cada jugador disputarà un quart com a mínim, sense límit per jugar tots els que l’entrenador desitgi.

Circuits i torneig de tir

A banda dels tres partits que jugarà cada equip, els jugadors participants podran prendre part en el circuit d’habilitats i en el concurs de triples. En el primer hi podran participar tots els jugadors de cada equip que així vulguin. En el concurs de triples, que tindrà lloc a les 12.30h, hi prendran part dos jugadors escollits pels entrenadors.

A les 13.00h començaran els darrers partits del torneig i és previst que a les 14.00h s’entreguin els premis als guanyadors de la 23a edició d’aquesta cita de minibàsquet ja consolidada. El Bàsquet Manresa i el CB Castelldefels van ser-ne els guanyadors el curs passat, en modalitat masculina i femenina, respectivament.