El vell i el nou Martorell acolliran des de divendres dues noves fires de Nadal

1399

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell impulsa, per primer cop, la Fira de Nadal a la plaça de la Vila i la plaça de la Mare Caterina Coromina. Les parades es posaran en funcionament aquest divendres, 13 de desembre, i romandran obertes fins al 5 de gener. Comerços i entitats de la població hi participen oferint productes artesans i relacionats amb aquestes dates.

A la plaça de la Vila s’instal·larà un mercat amb parades d’associacions d’artistes locals, on es posaran a la venda “articles típics de les fires de Nadal que han elaborat els artistes al llarg de tot l’any i també parades de productes nadalencs, tant de decoració com d’alimentació, amb xocolates, torrons, coques i altres dolços”, explica la regidora de l’àrea, Rosa Cadenas. Els visitants també hi trobaran atraccions i carrusels infantils i food trucks, que oferiran degustacions gastronòmiques.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Pel que fa a la plaça de la Mare Caterina Coromina, hi haurà 7 parades de comerços i d’entitats locals. “Hi participen la Creu Roja, Hipofam i l’Arc de Sant Martí. Hi haurà una parada que desplegarà un projecte solidari amb l’Àfrica i també els comerços associats a Nou Martorell, amb una parada que anirà canviant de continguts”. La regidora afegeix que “tot això amb l’afegit de la pista de gel i d’actuacions diverses que s’aniran fent en els diferents dies de la campanya”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Per completar l’oferta, les respectives fires s’acompanyen d’un Tió gegant que els més petits podran fer cagar. A La Vila, l’Associació de Comerciants també instal·larà una parada amb el Pare Noël. A Les Bòbiles, aquest diumenge 15 de desembre els comerciants de Nou Martorell hi tornaran a fer, de 10.00 a 20.00h, la Fira de Nadal dels establiments associats.

La principal finalitat és “que la gent es quedi, compri i passi l’estona a Martorell. Volem que hi hagi molta activitat i que hi passin moltes coses, que la gent s’apropi a aquestes fires situades al voltant dels dos eixos comercials per gaudir del comerç”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

La Fira s’estrena aquest divendres, a partir de les 17.00h, i els regidors de l’equip de govern municipal la visitaran, a les 19.00h. Les parades estaran obertes fins el dia 5 de gener, i les atraccions adjacents, fins al 6.