El Vilastock traurà divendres les botigues al carrer i una ‘Mega Pubilla’ repartint xecs regal

1516
Fira de l'Artesania

Aquest divendres, 7 de setembre, els botiguers de l’associació Fem Vila oferiran una nova edició del Vila Rebaixes, també coneguda com a Vilastock. Els carrers de la Vila s’ompliran de 10.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.30h amb els descomptes i ofertes de 45 establiments. El personatge d’una ‘Mega Pubilla’ passejarà amunt i avall del carrer de Francesc Santacana i la plaça de la Vila i repartirà xecs regal a bescanviar als establiments adherits.

El Vilastock serà una jornada per acomiadar l’estiu i donar la benvinguda a la nova temporada. El president de Fem Vila, Òscar Monje, explica que els comerciants vendran principalment les restes dels estocs d’estiu, però que també hi haurà botigues que faran una presentació dels productes de nova temporada. Per la seva banda, els comerços que no canvien de gènere segons la temporada “presentaran ofertes de productes concrets”.

Òscar Monje, president de l'associació Fem Vila

Les botigues més actives al Vila Rebaixes seran les de moda i complements. És per això que, a partir de les 18.00h, una model desfilarà al voltant dels establiments de moda vestida amb la roba de cada botiga.

Òscar Monje, president de l'associació Fem Vila

També a partir de les 18.00h, arribarà el torn d’un dels atractius principals del dia: la Mega Pubilla: “una senyora molt divertida i gens discreta que animarà tothom qui estigui a la Vila. El més important, però, és que és molt agraïda i li agrada repartir xecs regals dels comerços del barri a la gent”, comenta el president de l’associació comercial. Els xecs que reparteixi aquesta convidada especial del Vila Rebaixes “s’hauran de fer servir durant la mateixa tarda a qualsevol dels establiments de Fem Vila”.

Òscar Monje, president de l'associació Fem Vila

Amb tots aquests al·licients, Òscar Monje convida els martorellencs a gaudir “d’una jornada comercial única al barri de la Vila. Animo tothom a que baixi perquè, a més, disposem d’un aparcament gratuït al costat d’aquesta zona comercial tan important, i això és un fet molt poc habitual a Catalunya i hem d’aprofitar-ho”.

Òscar Monje, president de l'associació Fem Vila

El Vila Rebaixes serà el tret de sortida de la temporada de tardor, en la que els comerciants del nucli antic martorellenc tornaran a fer accions coincidint amb la Castanyada.

Vilastock
Vilastock