El waterpolo femení comença una nova etapa en l’inici del curs 2019-2020

892

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell ha iniciat avui la nova temporada al Complex Esportiu La Vila. L’equip dirigit per Rafa López ha engegat motors amb canvis en la seva plantilla i noves cares per assumir un nou curs.

Finalment, les martorellenques no competiran a Primera estatal, arran de la renúncia per part del club a causa de motius econòmics. Fruit d’això, i tot i guanyar-se la plaça en les fases disputades a Talavera de la Reina, repetiran a Lliga Catalana Primera Divisió de nou, la màxima categoria catalana.

Rafa López explica que la decisió de no assumir l’ascens a Primera estatal s’ha pres perquè l’equip no podia assumir amb garanties la nova categoria.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Cinc novetats en la plantilla

Rafa López repeteix com a tècnic de les martorellenques, però l’equip ha viscut una revolució en les seves files. Les baixes de Cristina López, Laia Albuixech, Ariadna Bellés i Xènia Bellés han estat suplertes per Verónica Agüero, Anna Mallofré, Sara Pelejà i el retorn de Maia Farreras i Xènia Font al CN Martorell després d’un any d’absència. A més, Kenya Jiménez, nedadora d’edat infantil de l’entitat presidida per Eva Rodríguez, podrà gaudir de minuts amb l’absolut femení. Paula García, Sara Aparicio, Coral Roda, Laia Oviedo, Laura Held i Míriam Monsech segueixen respecte de l’any passat.

López ha avisat que s’obre una nova etapa en el club Natació Martorell amb fites diferents a les buscades fins ara.

 

Rafa López, entrenador CN Martorell

Les martorellenques s’han posat avui en marxa amb les primeres sessions físiques fora de l’aigua, que combinaran amb els entrenaments a la piscina. Tot i que encara no coneixen el calendari, les de López ja preparen una pretemporada que les portarà a enfrontar-se a altres conjunts i disputar algun partit amistós, encara per confirmar-se. És previst que la lliga regular comenci a mitjans del mes d’octubre.