El waterpolo femení del CN Martorell jugarà els playoff d’ascens a Primera estatal

925

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell ha segellat la seva classificació per disputar els playoff d’ascens a Primera Divisió estatal després de guanyar a la piscina del CN L’Hospitalet (12-15) en l’última jornada de la fase regular i assegurant-se el segon lloc en la classificació. L’equip de Rafa López ha fet una segona volta espectacular i ara està a l’espera de conèixer les seves rivals. En cas que s’obtingui l’ascens de categoria, el club ha confirmat que no hi renunciaran.

Les martorellenques van haver de suar de valent, dissabte, davant un L’Hospitalet combatiu. En la primera part, l’equip de Rafa López no va trobar continuïtat en el seu joc i es va arribar al descans amb empat (7-7). En la represa, però, el CN Martorell va oferir un ventall de joc i d’encert que va tombar l’esforç local fins a sumar una victòria inqüestionable.

El CB Martorell cau en la pròrroga

En bàsquet, a Lliga EBA, el CB Martorell va perdre davant el Sabadell Sant Nicolau (75-89) en la pròrroga al Pavelló Esportiu Municipal. Els dos equips van mantenir un frec a frec durant tot el duel amb curts avantatges i alternatives en el marcador (40-38, al descans). En la represa, l’equip de Borja San Miguel va intentar allunyar-se però sense èxit i es va arribar al final amb empat (71-71). En el temps extra, els martorellencs van desaparèixer i l’equip vallesà va acabar sumant una victòria molt valuosa en la lluita per la permanència a la Lliga EBA.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va perdre a la pista del Ripollet (4-3) i torna a situar-se en llocs de descens. En un primer temps molt igualat (1-1), els martorellencs es van enfonsar en la represa. Tres gols seguits en dos minuts van ser una llosa insalvable (4-1). Solana i Said van retallar diferències però no se’n va treure profit. Aquest dimarts, el Sala5 juga a Castelldefels en una nova eliminatòria de Copa Catalunya.

L’handbol ajorna l’ascens

El Club Handbol Martorell va perdre davant el líder, el Cerdanyola (22-24) i no va poder certificar l’ascens matemàtic a Segona Catalana. L’equip de Sergi Pinedo va sortir valent (6-2) però les intervencions del porter visitant Pla van ser decisives. En un primer temps força igualat, els vallesans van créixer en el tram decisiu agafant un avantatge de fins a quatre gols (18-22) que va ser impossible d’igualar. Els martorellencs pujaran a Segona si guanyen el dissabte 2 d’abril a la pista del Polinyà.

En futbol, a Tercera Catalana, el primer equip del CF Martorell va cedir un empat davant el CE Riudebitlles (1-1) al CE Torrent de Llops. En un partit molt gris, els martorellencs van aconseguir empatar en l’últim minut gràcies a Arnau Aguilar, jugador del juvenil B que debutava amb el primer equip. L’equip d’Irisarri va desaprofitar una oportunitat per retallar distàncies després dels empats del líder i el segon classificat. També en futbol, el filial del CF Martorell va caure apallissat al camp del Viladecans B (4-0) després d’encaixar tres gols en nou minuts abans del descans.

En atletisme, el Martorell Atlètic Club ha viscut un cap de setmana d’èxits. Sandra Checa va ser quarta en la prova de salt d’alçada als Campionats d’Espanya júnior amb un salt d’1,60 metres. Esmeralda Zaragoza va obtenir la medalla de bronze en la prova de 10.000 metres dels Campionats de Catalunya en pista coberta amb un temps de 43:16.37. En categoria infantil, l’atleta Èlia Cascalló va obtenir la mínima per disputar els Campionats de Catalunya en aire lliure en la prova dels 3.000 metres amb un temps d’11:23.6.

La Marxa de la Primavera, un èxit

La XXIV Marxa de la Primavera, organitzada diumenge per l’Ajuntament de Martorell, va aplegar unes 1.700 persones que, malgrat la inestabilitat de la previsió meteorològica, van acomiadar l’hivern fent cames per l’entorn natural de Martorell. Uniformats amb samarretes color taronja, els participants van poder fer un plàcid recorregut fins a Quatre Camins o pujar a Les Mines de Plom i al Castell de Sant Genís de Rocafort.