Elisabeth Plaza, nova regidora de Serveis Urbans i Via Pública de l’Ajuntament de Martorell

1582
Eli Plaza, nova regidora a l'Ajuntament de Martorell
Eli Plaza, nova regidora a l'Ajuntament de Martorell

L’organigrama municipal de l’Ajuntament de Martorell s’ha modificat amb la incorporació, com a nova regidora de l’equip de govern d’Elisabeth Plaza i Tel (Junts per Martorell). Plaza va prometre i prendre possessió del càrrec en règim de dedicació exclusiva al Ple Municipal del 21 d’octubre, després de la renúncia de Lluís Esteve i Balagué. La nova membre de la corporació local assumeix la Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública.

Les funcions de la nova regidora des d’ara i durant aquest mandat 2019-23 seran la coordinació i gestió dels serveis municipals bàsics i de les funcions de manteniment, neteja i conservació del municipi.

Tal i com detalla, a partir d’ara s’encarregarà “de la programació i direcció de la Brigada Municipal; el manteniment i conservació de la via pública; la gestió del servei d’enllumenat públic; el mobiliari urbà; la neteja viària; la recollida de brossa i el tractament de residus; el tractament de les aigues residuals; el cementiri municipal; el manteniment i jardineria d’espais verds i la comunicació amb les associacions de veïns en matèria de via pública”.

Elisabeth Plaza, nova regidora de Serveis Urbans i Via Pública de l'Ajuntament

Plaza va néixer a Martorell fa 38 anys. És del barri de Rosanes, a La Vila, on viu. És mestra de Primària i durant anys ha exercit d’educadora social a l’Institut Balmes. Des de fa 13 anys treballa a l’Ajuntament -10 a l’Àrea de Serveis Socials i tres a Ensenyament-. Ara, engega una nova etapa al consistori que defineix com a “un nou camp, que no té res a veure amb les funcions que he exercit abans, que afronto amb molta il·lusió, com un repte personal i amb la voluntat de créixer molt”.

Elisabeth Plaza, nova regidora de Serveis Urbans i Via Pública de l'Ajuntament

La nova regidora va comparèixer al número 13 de la llista de Junts per Martorell a les passades eleccions municipals del mes de maig. Fa 9 anys que és afiliada i 8 associada al partit que governa en solitari a l’Ajuntament de Martorell en l’actual mandat.

Ple Municipal octubre 2019. Elisabet Plaza Tel, nova regidora
Ple Municipal octubre 2019. Elisabeth Plaza Tel, nova regidora