Els 10 anys de l’Esplai Guspira se celebraran dissabte amb una festa a la plaça de les Cultures

824

L’Esplai Guspira celebrarà aquest dissabte 10 de setembre durant tot el dia el seu desè aniversari amb una festa a la plaça de les Cultures. El programa inclou gimcanes, espectacles infantils, vermut, dinar popular, tallers per a infants i joves i concerts amb quatre formacions musicals. La nova junta de l’Esplai fa una crida a tothom a participar-hi, i n’està fent difusió a través de les xarxes socials i del contacte amb entitats.

La festa començarà a les 10.30h amb les inscripcions per participar a la gimcana per a famílies i seguirà amb un espectacle infantil amb el grup Ambäukatunàbia (12.30h), un vermut (13.30h), el lliurament de premis de la gimcana i una paella popular. La nova presidenta de l’esplai, Cristina Gómez, explica que “a la tarda hem preparat una fira de tallers infantils amb la participació dels Gegants de Martorell (16.30h) i a les 18.30h uns tallers de hip-hop i de circ participatiu per a joves. A les 20.00h, actuarà la Martukada i, a les 21.30, començaran els concerts amb Generació 3, Los Mutantes, Clotildes i Apalankaos”.

Des de l’Esplai Guspira es fa una crida a les famílies a participar-hi. Amb aquesta idea, i com explica la secretària de l’entitat, Alexandra Pons,“n’estem fent difusió a través dels nostres canals habituals: el facebook ‘Esplai Guspira’, el web www.esplaiguspira.com, el correu electrònic, el contacte amb famílies de nens que habitualment venen a l’esplai i el contacte amb d’altres entitats. Per ells, “aquest acte ens el prenem amb una gran responsabilitat i fa un any que n’estem al darrera”, diu Pons.

A l’octubre tornen les activitats de dissabte a la tarda
L’Esplai Guspira està confeccionant alhora les activitats habituals de cara al curs 2016-17. Gómez exposa que “probablement començarem el proper dissabte 8 d’octubre, encara ho hem de confirmar. Normalment hi som tots els dissabtes, de 16.00 a 19.00h, a l’exterior de l’escola José Echegaray, al barri de Buenos Aires, i fem activitats per a nens i nenes de 3 a 17 anys”. Pons afegeix que “fem activitats lúdiques, però sobretot ens esforcem per difondre i treballar valors i emocions entre els infants a partir d’un tracte individualitzat, entenent que cada nen i cada nena són un món”.