Els actes a benefici de La Marató de Televisió de Catalunya acapten més de 5.600 euros

412

Els diferents actes organitzats per les entitats de Martorell al voltant de La Marató de Televisió de Catalunya ha permès acaptar la xifra final de 5.641,3 euros. Els dies previs i posteriors al diumenge 13 de desembre, data de La Marató, les associacions martorellenques van organitzar sis activitats lúdiques per contribuir a la causa de TV3, combatre la diabetis i l’obesitat. El Dinar i Mercat Solidaris de l’AVV Pont del Diable va ser la més participativa, amb gairebé 2.000 euros recollits.

La més primerenca de les activitats va ser el Mou-te amb el Vicente, un acapte de l’AMPA de l’Escola Vicente Aleixandre fet a principis de desembre, que va assolir 1.600 euros. Una altra AMPA, la del Col.legi La Mercè, va aprofitar la representació del pessebre vivent del 14 de desembre per instal·lar guardioles solidàries, amb una recaptació de 740 euros.

El cap de setmana de La Marató –dies 12 i 13 de desembre- va iniciar-se amb el busseig esportiu gratuït de Yahooo! Esport i Lleure a la Natura, que va acaptar 204 euros. A la tarda, la Banda Simfònica de Martorell va oferir el Concert de Nadal a El Progrés, amb una destinació de 322 euros. Diumenge, l’Aula de Teatre va recollir 800 euros en un espectacle de dansa, teatre, música i màgia, que va omplir de gom a gom l’auditori Joan Cererols.

Gairebé 2.000 euros al Pont del Diable
Com cada any, l’Associació de Veïns del Pont del Diable va tornar a organitzar el Dinar i Mercat Solidaris a la plaça de les Hores aquell diumenge 13 de desembre. La venda de porcions de menjar fetes per particulars i comerços i la d’objectes de regal va assolir la xifra de 1.974 euros. La colla de Geganters i Grallers també es van afegir a aquesta iniciativa amb guardioles solidàries, que van lluir en un Cercavila durant la mateixa matinal.