Els ajuntaments del Baix Nord donen continuïtat al projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

352

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Adolf Bargués, ha assistit aquest dimecres a la presentació del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, per al període 2015-2016, que ha tingut lloc a Sant Esteve Sesrovires. La voluntat és donar continuïtat a aquesta iniciativa de suport formatiu a emprenedors i de dinamització del teixit empresarial del Baix Llobregat Nord.

L’acte ha comptat amb la presència d’alcaldes, regidors i tècnics de Promoció Econòmica dels set ajuntaments que van impulsar el projecte l’any passat: Martorell, Olesa de Montserrat, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

El projecte Fem Xarxa, Fem Empresa es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Adolf Bargués, ha destacat “la importància d’aquesta col·laboració entre ajuntaments, que permet donar un valor afegit al Molí Empresa i aprofitar millor els recursos”.

Bargués també ha destacat el suport econòmic supramunicipal per fer possible aquest projecte d’oportunitats per al teixit empresarial i ha exposat la idea d’una convocatòria bianual que contribueixi a consolidar la iniciativa.

Els resultats obtinguts en la primera edició del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa han donat lloc a la seva continuïtat. L’any passat, es van realitzar 29 plans d’acció personalitzats per als emprenedors participants en el projecte de coaching i 21 consultories de màrqueting a empreses del territori. L’organització d’una jornada de Networking va aplegar 62 empreses, i un total de 78 empreses i emprenedors van millorar la capacitació en venda i comunicació a través de cursos formatius especialitzats.

Oferta formativa 2015-2016

Els recursos formatius del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa per al període 2015-2016 corresponen a catorze accions gratuïtes adreçades a emprenedors i empreses. A través de càpsules formatives i tallers, s’abordaran matèries com la fiscalitat o la facturació electrònica, i tècniques de coaching, mindfulness, entre d’altres. La primera acció formativa programada és una sessió de coaching que s’impartirà a Collbató el 14 proper d’octubre. Es poden consultar tots els cursos i tallers, així com formalitzar les inscripcions, a la pàgina web www.moliempresa.cat