Els alumnes de La Mercè reviuen la nit màgica de Nadal amb el pessebre vivent solidari

664

Més de 300 figurants infantils del Col·legi La Mercè han reviscut la nit màgica de Nadal al tradicional pessebre vivent, aquesta tarda als jardins d’El Progrés. Un espectacle de màgia, llum, música i color que recull la tradició bíblica i se solidaritza amb La Marató de TV3.

El Naixement, els Reis de l’Orient, patges, mercaders, gent del poble, pastors amb el seu ramat, pagesos, àngels i diablesses han configurat les escenes del quadre nadalenc. Un nou castell i la figura del caganer han estat les incorporacions d’aquest any.

La directora del centre, Montse Font, ha destacat la il·lusió que posen els alumnes en els preparatius del pessebre, la implicació de totes les classes, de P3 a Batxillerat, i la inestimable col·laboració de les seves famílies.

Els alumnes de major edat han rifat paneres nadalenques i la Penya Barcelonista de Martorell hi ha fet un cop de mà repartint xocolata desfeta amb magdalenes per escalfar els assistents.

A l’entrada del pessebre s’ha pogut fer un donatiu per La Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i l’obesitat. Les guardioles solidàries romandran a l’escola fins divendres.

Escenificació d’Els Pastorets
El proper 16 de desembre (16.00h) els alumnes de 2n d’ESO del Col·legi La Mercè interpretaran Els Pastorets a la residència de gent gran Fundació Sant Joan de Déu. A més, es cantaran nadales amb els usuaris de l’equipament.

L’endemà, 17 de desembre (10.30h) els alumnes de 2n d’ESO del Col·legi La Mercè interpretaran Els Pastorets al l’Hospital Sagrat Cor de salut mental i es cantaran nadales.

Finalment el 22 de desembre, durant tot el matí s’interpretaran Els Pastorets per als alumnes de l’escola de cicle inicial (9.00h), cicle mitjà (9.45h), educació infantil (10.30h), cicle superior (11.00h) i 1r i 2n d’ESO (11.30h).