Els alumnes de l’Escola Municipal de Música comencen avui els concerts nadalencs

333

El cicle de concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música de Martorell implica la participació de diferents grups d’aprenentatge musical que s’ofereixen aquest curs a Cal Nicolau. La cita d’avui estrena la programació amb un concert de combos, a les 19.00h, a l’Ateneu Multiespais de Can Carreras.

Manolo Forniés, director de l’Escola Municipal de Música, aclareix que “l’actuació d’avui serà doble, ja que la Jam Session mensual s’avança de divendres a dijous per no coincidir amb el concert M’Clàssics de l’arpista José Antonio Domené”.

Els alumnes de l’Escola de Música també tenen previst participar en els actes de La Marató de TV3 amb la seva Marxing Band, que es concentrarà diumenge 18 de desembre, a les 12.00h, a la plaça de la Mare Sant Ramon amb els Gegants de Martorell per iniciar el muntatge del mosaic de La Marató. Una hora més tard, faran una cercavila pel carrer del Mur, carrer de Dalt, carrer de la Cambreta i carrer de La Marató, fins arribar a la plaça de Les Hores.

Per la setmana vinent preparen una triple proposta. Dilluns 19 de desembre, a les 19.00h, actuarà la Big Band i els combos a l’Ateneu de Can Carreras; dimarts 20 de desembre, a les 18.00h, al Centre Cultural hi actuaran els conjunts instrumentals; i dimecres 21 de desembre, a les 18.00h, al Centre Cultural, conjunts instrumentals, corals, grups de cambra i solistes.

El cicle de concerts nadalencs “suposa una bona oportunitat per actuar amb públic, quelcom que sempre motiva l’alumnat. És un plus de responsabilitat i autoexigència”, destaca Forniés.