Els alumnes del curs de ‘Gestió administrativa i financera del comerç internacional’ realitzen el mòdul de pràctiques en empreses

691
'Gestió administrativa i financera del comerç internacional'
'Gestió administrativa i financera del comerç internacional'

Els alumnes del curs de ‘Gestió administrativa i financera del comerç internacional’, estan realitzant aquestes setmanes el mòdul de pràctiques professionals no laborals de 40 hores incloses en l’itinerari formatiu corresponent a aquest certificat de professionalitat.

Gràcies a la col·laboració de diferents empreses de Martorell i rodalies, com Especialidades Vira, Solé Diesel, Hermanos Zhang, Smartappsesor, Rua Paper i Aliance-Brother, els participants en aquesta acció formativa tenen l’oportunitat de posar en pràctica tots els coneixements assolits durant el curs.

Aquest mòdul de pràctiques de 40 hores forma part de l’itinerari formatiu corresponent al Certificat de Professionalitat de nivell 3 ‘Gestió administrativa i financera del comerç internacional’, de 680 hores totals, iniciat el passat mes de gener fins a principis de setembre a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica.

L’objectiu d’aquest últim mòdul de pràctiques és la presa de contacte dels alumnes en departaments d’operacions comercials internacionals de les empreses amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements assolits durant el curs en la realització de la gestió administrativa i financera, així com la dels mitjans de cobrament i pagament en les operacions de comerç internacional, d’acord amb objectius i procediments establerts.

El Certificat de Professionalitat ‘Gestió administrativa i financera del comerç internacional’, acredita als alumnes per desenvolupar la seva activitat en qualsevol sector productiu en l’àrea d’administració del comerç internacional, com a tècnics en comerç exterior, gestors de duanes, assistents al departament d’operacions comercials internacionals, tècnic d’operacions exteriors (entitats financeres/assegurances), tècnic en administració del comerç internacional.

Amb aquest curs, el Centre de Promoció Econòmica posa a l’abast de les empreses els professionals adequats per treballar en el dia a dia de la gestió del comerç internacional, en un àmbit que ofereix unes grans possibilitats d’inserció laboral. Es tracta d’un sector professional amb un alt grau d’expansió, en l’actualitat les empreses estan apostant cada cop més la internacionalització per millorar la seva competitivitat.