Els apassionats de la barreja musical ja poden apuntar-se al VI Concurs de Discjòqueis

395

La Regidoria de Joventut organitza el VI Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell. El certàmen tindrà lloc divendres 22 d’abril, a les 22.00h, al recinte firal de Ca n’Oliveras, en el marc de la Fira de Primavera. Hi podran participar discjòqueis de qualsevol estil musical que vulguin fer ballar i moure la gent a partir de la barreja, la manipulació o el directe. Les inscripcions són obertes fins l’11 d’abril.

El VI Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell “vol donar un impuls a aquells joves de Martorell que s’estan iniciant en el món de la música electrònica, perquè puguin tenir un espai per fer la seva primera exhibició i demostrar tot el seu talent”, ha dit la regidora de Joventut, Cristina Dalmau.

Cada discjòquei podrà actuar durant 15 o 30 minuts. Les actuacions es faran a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, segons un horari predeterminat i el jurat farà públic el veredicte del concurs el divendres 22 d’abril, quan finalitzi el concurs.

L’organització posarà l’escenari equipat amb dos plats, dos reproductors de cd, una taula de mescles, cascos i microfonia. Es permet el canvi de taula de mescles i altres sempre que ho aporti el concursant. Està permesa la utilització d’ordinadors i programes de mescles, sempre i quan ho aporti el concursant i sempre sota la seva responsabilitat. A l’actuació no es podran utilitzar mescles gravades, s’haurà de realitzar la sessió en directe.

Desenvolupament del concurs

“Hi poden participar discjòqueis de qualsevol estil musical, a partir de 16 anys. Els participant podran ser d’arreu, tot i així, amb l’objectiu de potenciar la música i els joves creadors locals, els empadronats a Martorell, sempre i quan el jurat ho consideri oportú, no quedaran fora de la convocatòria”, ha explicat la regidora. La resta de la selecció es realitzarà en funció de les mostres lliurades i per la valoració del jurat.

Inscripcions

La inscripció és gratuïta. Els concursant hauran de fer arribar el full d’inscripció complimentat, abans de l’11 d’abril, al departament de Cultura i Joventut (Centre Cultural, plaça de Les Cultures, s/n, 08760). El full d’inscripció haurà d’anar acompanyat de la següent documentació: fotocòpia DNI, una mostra de la música amb què es participa en suport cd, amb una mínima i una màxima durada de 15/30 minuts, breu presentació i biografia del discjòquei, rider del tècnic de so (necessitats tècniques i de muntatge).

Premis

El primer premi serà una actuació durant la Festa Major 2016 i 225 euros; el segon premi serà una actuació durant el Carnaval o la Fira de Primavera de 2017 i 175 euros; i el tercer una actuació a la Festa del Roser 2016 i 125 euros. Les sessions dels tres primers guanyadors del VI Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell seran retransmeses dins la programació de l’emissora municipal.