Els Artistes Plàstics programen nous tallers al març per “moure” Ca l’Oller

485
Artistes Plàstics. Ca l'Oller
Artistes Plàstics. Ca l'Oller

L’associació Artistes Plàstics de Martorell organitzarà, des del proper mes de març i fins al mes de juny, tres nous tallers. Aquests es dedicaran a l’escultura, la ceràmica i l’art teràpia, i s’adreçaran a persones que comencen en el món de l’art. L’objectiu és atraure nous membres a l’entitat i a l’espai de Ca l’Oller.

El taller d’escultura anirà a càrrec de Paco Arasa, president de l’entitat, qui introduirà aquesta disciplina artística a persones que comencin de zero, amb l’ús de materials com ara el fang, el cartró pedra o el paper maixé. Les classes es faran els dimarts i dijous alterns, a partir del 7 de març. Conxi Rubio serà la professora del taller de ceràmica, que se celebrarà els dies 2 i 16 de març, 13 i 27 d’abril, 11 i 25 de maig, 7 i 21 de juny.

Pili Pico, secretària de l’associació, serà qui impartirà el curs d’art teràpia tots els dilluns, en el qual “ensenyarem a fer art a partir de les emocions pròpies, les que afloren i que més es noten, però que no podem controlar. Ho farem a través de la pintura, creant una paleta i estil a través de les emocions pròpies, i que cadascú sigui ell mateix expressat en l’art”, explica ella mateixa.

Pili Pico, secretària Artistes Plàstics

Tothom qui estigui interessat en participar en algun d’aquests tres tallers, s’hi pot apuntar posant-se en contacte amb l’entitat a través de les seves xarxes socials de Facebook i Instagram.

Pili Pico, secretària Artistes Plàstics

Amb aquestes tres propostes, la pretensió de l’entitat és “moure la casa”. A Ca l’Oller “fem tallers individualitzats, però costa que siguin visibles. Volem donar a conèixer Ca l’Oller a més gent i per això proposem aquestes accions contínues, perquè la gent aprengui alguna activitat artística i que s’apropin a l’entitat”, diu Pico. Actualment, “Artistes Plàstics engloba prop d’una quinzena de persones, però volem ser més, ja que es necessiten moltes mans per a moure-la. Quants més siguem, més ens farem sentir al poble”.

Pili Pico, secretària Artistes Plàstics

De cara al mes de juny, l’entitat té previst recuperar el Mercat dels Artistes, una activitat que havia fet anys enrere per treure l’art al carrer.