Els Bombers apaguen un incendi a la nau d’Eco Baix al polígon de Can Bros

1756
Incendi Eco Baix
Incendi Eco Baix

Els Bombers de la Generalitat han apagat aquest matí un incendi a l’empresa Eco Baix, situada al camí de Can Bros, 1. El foc s’ha declarat cap a les 7.00h, per causes encara desconegudes, i no s’han hagut de lamentar danys personals, ja que no hi havia ningú a l’interior de la nau. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 6 dotacions de Bombers, així com agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Martorell.

L’empresa Eco Baix recull i emmagatzema deixalles de plàstic i cartró, la qual cosa ha provocat una columna de fum negre visible. A les tres dotacions dels Bombers de Martorell desplaçades fins al lloc dels fets s’hi ha sumat una de Sant Feliu, una de Rubí i una altra de Terrassa, que han aconseguit controlar les flames cap a quarts d’11 del matí, segons ha detallat el sotscap de guàrdia dels Bombers, Ricard Sanz.

Ricard Sanz, sotscap de guàrdia Bombers

La Policia Local de Martorell ha restringit el trànsit de la zona i les entrades a Can Bros mentre els Bombers sufocaven les flames. A mig matí s’ha recuperat la normalitat al barri, segons ha afirmat l’inspector en cap de la Policia Local, Àngel Pérez.

Àngel Pérez, inspector en cap Policia Local