Els botiguers de Fem Vila celebren Sant Ponç, patró dels herbolaris i dels apicultors

482
Martorell esotèric. Fira de bruixes

L’associació de comerciants Fem Vila organitza, del 17 al 19 de maig, la Fira de Sant Ponç, patró dels herbolaris i dels apicultors. Tradicionalment, aquesta festivitat se celebra l’11 de maig a diferents poblacions catalanes, però els botiguers del nucli antic l’han traslladat a aquest proper cap de setmana per tal de dinamitzar les compres.

Les parades d’herbes remeieres, confitures, flors, mel, i productes relacionats amb l’alimentació o la salut s’arrenglaran al carrer de Francesc Santacana i fins a la plaça de la Vila. D’entre les activitats programades, segons ha avançat el president de l’associació de comerciants Fem Vila, Òscar Monge, destaca un taller de saquets aromàtics d’herbes. Cada participant seleccionarà les seves herbes aromàtiques i les posarà en un saquet, les tancarà i decorarà com més els agradi. Les bossetes es podran fer servir per aromatitzar armaris o com a element decoratiu. Aquest taller es farà divendres, de 17.00 a 20.00h, i es repetirà dissabte al matí i a la tarda.

Òscar Monge, president associació Fem Vila

A més, hi ha prevista l’actuació d’un contacontes infantil que desenvoluparà una història interactiva amb el públic, a través de jocs i màgia, música en viu i ball. Dissabte, a les 12.00h, hi haurà espectacle de titelles i globoflèxia itinerant pel carrer, al llarg del dia.
La Fira de Sant Ponç estarà en marxa divendres, de 16.00 a 21.00, i dissabte i diumenge, de 10.00 a 20.00h.

Fira de Sant Ponç