Els cens electoral a Martorell per a les Eleccions Municipals és de 18.770 persones

525
Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Els cens electoral a Martorell per a les Eleccions Municipals que se celebren aquest diumenge, 26 de maig, és de 18.770 persones. Els martorellencs podran escollir entre set candidatures i podran votar en una de les 35 meses electorals repartides en un total de 12 centres de votació.

Els col·legis electorals seran: Oficines de l’Ajuntament; Casa de Cultura; Antiga Escola Montserrat; Institut Pompeu Fabra; Col·legi Vicente Aleixandre; Instal·lacions Esportives Municipals; local de l’Associació de Veïns del Pla; Centre Cultural; Llar d’Infants Les Torretes; Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; Complex Educatiu Torrent de Llops i Col·legi Mercè Rodoreda que sumaran un total de 35 meses electorals.

Els set alcaldables que es presenten són: Xavier Fonollosa, actual alcalde de Martorell, que es presenta amb la candidatura de Junts per Martorell; Lluís Tomàs, repeteix com a candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC); Xavier Sáez de Cortázar i Laura Ruíz són els cocandidats de Movem Martorell-En Comú Guanyem; Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) presenta a Víctor de León; Vicente Casal és l’alcaldable del Partit Popular (PP); Oriol Bosch el de Som Podem Martorell i Juan José Pérez és el cap de llista de Ciutadans.

Tancament de campanya

Junts per Martorell farà aquest divendres l’acte final de campanya a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal de Buenos Aires, a les 21.00h. Hi intervindran Josep Casasayas, Lluís Esteve, Cristina Dalmau i el cap de llista, Xavier Fonollosa. Al final de l’acte, se servirà una botifarrada popular. En cas de pluja l’acte tindrà lloc al Centre Cultural.

El Partit dels Socialistes de Catalunya s’ubicarà a la plaça Pompeu Fabra de Buenos Aires, a les 19.00h. Hi haurà música en viu i botifarrada popular. Hi intervindran David Colell, Manoli Franco, Toni Carvajal, Reme Márquez i el candidat Lluís Tomàs. En cas de pluja es farà al local del PSC (carrer Puig del Ravell, 6-8).

Movem Martorell farà l’acte final a la plaça de Pere Teixiner, al barri de Torrent de Llops, a partir de les 19.30h. Hi haurà sopar amb botifarrada, xoriçada, mongetes i truita. Una orquestra i un discjòquei amenitzaran l’acte. En cas de pluja serà a la sala d’exposicions de Ca n’Oliveres.

Sopar popular i concert en l’acte d’Esquerra Republicana de Catalunya. S’instal·laran a la plaça de l’11 de Setembre del barri El Pla, a partir de les 20.00h. Se serviran mongetes amb botifarra i també hi haurà opció vegetariana. Hi intervindran el candidat Víctor de León, la número 2 de la llista, Rosa Mimó, i el diputat al Parlament, Jordi Albert. L’actuació musical anirà a càrrec d’Andròmeda Band. En cas de pluja traslladaran l’acte a la Casa de Cultura.

El Partit Popular no té previst fer avui cap acte final de campanya.

Som Martorell té programat un acte a l’Escola d’Adults de Martorell, al carrer de Josep Tarradelles, 11, del barri de Torrent de Llops. Començarà a les 19.00h i hi intervindran els tres primers candidats de la llista: Oriol Bosch, Raquel Pérez i Néstor González. Hi haurà refrigeri pels assistents.

Ciutadans tancarà la seva campanya amb una carpa informativa, de 17.00 a 20.00h, a la rambla de Les Bòbiles per donar a conèixer el seu candidat.

Nit electoral

L’emissora municipal Ràdio Martorell farà diumenge, 26 de maig, seguiment de la jornada electoral amb butlletins especials horaris i programa especial de seguiment dels resultats, un cop tanquin les urnes. Informació de les incidències de la jornada, recompte de vots amb connexions amb la central de dades, resultats i entrevista als candidats.