Els cinc equips del Sala5 Martorell per a la propera temporada 2016-2017, a escena

387

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest migdia la presentació dels equips amb què el Sala5 Martorell comptarà per al curs 2016-2017. Després del triomf del primer equip per 4 a 2 davant el Barceloneta, una setantena de jugadors han desfilat davant el públic martorellenc.

L’entitat presidida per Jordi Gay estarà formada, en el nou curs, per cinc equips: dos conjunts cadets, dos conjunts juvenils i un de sènior són els que formen l’esquema del club vermell, que aquest migdia ha reunit jugadors, entrenadors, col·laboradors i aficionats per fer festa grossa del futbol sala martorellenc.

El cadet B, entrenat per Rubén Melero i format per 12 jugadors, ha estat el primer dels equips que ha desfilat pel Pavelló Esportiu Municipal. L’ha seguit el cadet A, que milita a la Primera Divisió després del descens l’any passat. Aquest equip el dirigeix Víctor Medina i compta amb 11 integrats.

Més tard ha estat torn per als juvenils. El juvenil B, amb 13 jugadors, està entrenat per Rodrigo Montañés i José Camacho. El juvenil A, de la seva banda, competeix a la Divisió d’Honor, la màxima lliga de la categoria juvenil. Aquest conjunt està entrenat per Iván Calle i compta amb 14 jugadors, la plantilla més llarga dels conjunts base del club.

El primer equip del club ha tancat la presentació amb la desfilada de tots els seus integrants, a més de les seves famílies i progenitors. El conjunt entrenat per Valtinho ha ofert el triomf a l’afició, i ha completat la foto de tots els equips i cossos tècnics del Sala5 Martorell.

A l’acte han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports del consistori, Belén Leiva. En el torn dels parlaments, el president de l’entitat, Jordi Gay, ha destacat el creixement del club des de la seva creació, a més de presentar el seu “equip”, és a dir la junta directiva, formada per Xavier Torres, el vicepresident; el secretari Xavier Velasco; Mar Blanco com a tresorera i els vocals Juanjo Ferruz, José del Águila i Marc Areny.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha afirmat que Martorell és una de les poblacions amb més infants que practiquen esport, d’entre els seus 28.000 habitants. A més, ha unit, estretament, Martorell amb el futbol sala, i ha recordat l’època daurada d0aquest esport al Pavelló Esportiu Municipal. L’entitat ha reunit tots els jugadors, famílies i seguidors al bell mig de la pista per fer la foto de família i unir forces de cara a la nova temporada.