Els clubs esportius engeguen les activitats estiuenques que s’allargaran tot el juliol

390

Els diferents clubs esportius martorellencs han engegat aquesta setmana la seva oferta d’activitats estiuenques, que s’allargaran fins a finals del mes de juliol. Malgrat no haver-hi competició, l’esport no s’atura durant l’estiu. Entrenaments i d’altres activitats lúdiques mantindran entretinguts els infants del municipi.

El Club de Futbol Martorell comptarà amb una cinquantena de nens i nenes que prenen part al campus des d’aquest dilluns. Durant cinc setmanes, fins al 29 de juliol, els participants treballaran aspectes relacionats amb el futbol i ho combinaran amb una sortida a la piscina, cada dimecres. Un dels entrenadors del campus, David Gimeno, explica que “el ritme que porten durant l’estiu és diferent a la rutina de l’any, les dues primeres hores treballem aspectes tàctics i després d’esmorzar estan més tranquils”.

La base del campus, diu Gimeno, és trobar la continuitat en els participants. “Cada any cuidem els que venen perque repeteixin a l’any següent”, apunta. El campus del CF Martorell ofereix la possiblitat del torn de matí o de fer el de tarda, fins les 16.30h.

El Club Handbol Martorell ha iniciat la tercera edició del campus que duu a terme. En format de matí i tarda, una seixantena de participants han iniciat aquest dilluns les activitats de l’entitat. El president del club, Jordi Florenza, explica que “l’objectiu és que la gent del club segueixi gaudint de l’handbol pel matí i que la gent que no hi és conegui l’handbol i si podem fitxar-los, millor. Fem handbol, volem que s’ho passin bé jugant a aquest esport”.

El tret que diferencia el campus del Club Handbol Martorell és que durant les tardes, el club posa a disposició dels qui vulguin, uns entrenaments voluntaris i gratuïts. Durant les cinc setmanes de campus, les sortides previstes són anar a patinar sobre gel, jugar a bitlles, fer guerra d’aigua a Can Cases, visitar el torneig internacional de Sant Esteve Sesrovires i anar a jugar a pàdel.

El Club Bàquet Martorell ha donat el tret de sortida al campus aquest mateix dilluns. Des d’aquesta setmana i fins el 29 de juliol, el club ofereix sessions de tecnificació, excursions i d’altres activitats lúdiques a combinar amb el bàsquet. L’horari és de 9.00 a 14.00h, amb l’opció d’acollida de 8.00 a 9.00h, i les sessions es duran a terme al Pavelló Esportiu Municipal.

El Sala5 Martorell ofereix la possibilitat de perfeccionar i gaudir del futbol sala també durant el mes de juliol en la cinquena edició del campus. L’entitat martorellenca obre l’oportunitat de practicar el futbol sala al matí i a la tarda. Des de les 9.00 fins les 13.00h, es duen a terme les activitats lúdiques, com són les excursions o les activitats aquàtiques. A la tarda, de 16.00 a 18.00h, es faran les tecnificacions, a càrrec dels entrenadors Valtinho i Suzuki, i del jugador de la primera plantilla del club Marc Areny.

El Club Natació Martorell ha iniciat aquest dilluns la segona edició del campus. Natació, waterpolo i pàdel s’uneixen a través dels Jocs Olímpics com a centre d’interès. A banda de les activitats de cada disciplina esportiva, la seixantena de participants faran sortides des de la primera setmana, com l’excursió al parc d’atraccions Tibidabo, a Barcelona.