Els comerços locals sortejaran més de 13.000 euros en vals de compra i regals per festes

464

L’associació de comerciants Nou Martorell i l’associació de botiguers Fem Vila han engegat aquest dilluns les respectives campanyes de Nadal. Més d’un centenar de comerços oferiran butlletes que acumulen uns 13.000 euros en premis i vals de compra. Les respectives campanyes volen premiar la fidelitat de la seva clientela i seguir promovent les compres de proximitat.

Les 70 botigues associades a Nou Martorell regalen als seus clients, des d’avui i fins el 29 de desembre, vals de compra per un valor total de 9.000 euros. El president de l’entitat, Marc Casasayas, explica que “per cada compra, els clients seran obsequiats amb butlletes, algunes de les quals contenen vals de descompte, mentre que la resta no tenen premi directe. Pel que fa a les butlletes premiades, n’hi haurà 200 amb premis de 20 euros; 400 amb premis de 10 euros i 1 premi de 1.000 euros, que caldrà gastar als comerços associats fins el 5 de gener de 2019”.

Marc Casasayas, president de l'associació Nou Martorell

Pel que fa a les butlletes no premiades, explica Casasayas que es podran dipositar a una urna i entraran en el sorteig de 1.000 euros en compres als comerços adherits, també amb el 5 de gener com a data límit. Caldrà omplir-les amb el nom, telèfon i població del comprador, i entraran en el sorteig que se celebrarà el dissabte 29 de desembre a les 12h al Mercat Municipal. Els vals de compra caduquen el 5 de gener de 2019. Casasayas anima els consumidors “a anticipar les compres abans de Nadal, ja que la majoria les acostumen a fer a partir del dia 22, i ja solen anar amb presses”.

Marc Casasayas, president de l'associació Nou Martorell
Nou Martorell. Campanya de Nadal 2018
Nou Martorell. Campanya de Nadal 2018

L’associació Fem Vila repartirà prop de 4.000 euros en vals de compra i obsequis. En aquest cas, com explica el president de l’associació, Óscar Monje, “repartirem uns rasca-rasca entre els nostres clients. Aquestes butlletes poden contenir vals de compra amb valors de fins a 50 euros o obsequis a alguns dels nostres 45 establiments associats”. Cas que no hi hagi premi o val de compra, caldrà dipositar la butlleta amb les dades personals a una urna: “sortejarem en els dies previs al Nadal una gran cistella amb productes que han cedit els nostres establiments associats”.

Óscar Monje, president de Fem Vila

A més, per atreure gent al voltant del nucli antic de Martorell, Fem Vila portarà “el Pare Noël fins l’Enrajolada. Els dies 21 i 22 serà a la tarda de 17.30 a 20.30h, i el dia 23, d’11 a 14.00 i de 17.30 a 20.30h”.

Óscar Monje, president de Fem Vila
Fem Vila. Campanya de Nadal 2018
Fem Vila. Campanya de Nadal 2018