Els concerts al pati tanquen cinc tardes consecutives de música en directe i ball a la fresca

1021
Cicle Concerts al Pati
Cicle Concerts al Pati

El cicle dels concerts al pati, que promou l’Esplai de la Gent Gran de La Vila, ha posat avui punt i final després de cinc dissabtes seguits de música, ball i representacions teatrals. Durant cinc tardes des del 30 de juny, els usuaris de l’Esplai de la Gent Gran de La Vila s’han reunit per gaudir de música en directe i fer passar les altes temperatures del mes de juliol.

En la cloenda d’avui, a més, hi han estat presents usuaris de l’Esplai d’Avis de Buenos Aires, amb qui han compartit una estona i taula a la Casa de Cultura de La Vila, un escenari diferent a l’habitual, com és el pati de l’Esplai de la Gent Gran de La Vila. El passat 30 de juny va arrencar un cicle de concerts que ofereix a la gent gran compartir les tardes de dissabte amb música en directe i balls a la fresca.

Una xifra consolidada

Des del primer dissabte, el darrer del mes de juny, els assistents han estat al voltant d’uns 40. Un número que s’ha consolidat i que, fins i tot, ha crescut en la darrera entrega del cicle. En la cloenda d’aquesta tarda, on hi han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, s’han aplegat unes 90 persones.

Els assistents han berenat en unes taules a l’auditori de la Casa de Cultura. Mentrestant, el músic Jaume Artó ha amenitzat la tarda amb cançons per animar a ballar el públic. Més tard, la companyia “Salt a la fama” ha ofert un espectacle de gags per cloure la jornada.

El secretari de l’esplai, Cisco Querol, ha apuntat que la xifra d’uns 40 assistents cada tarda és un número que s’adequa al que l’esplai pot oferir.

Cisco Querol, secretari Esplai Gent Gran La Vila

A més, ha apuntat al proper espectacle de la companyia “El naufragi”. Es tracta de Fila-14, directament arribat des de Nova York, i que farà parada a Martorell abans de l’estrena al Teatre Garbage de la ciutat nordamericana.