Els Convents busca fotografies per muntar una exposició amb motiu dels seus 75 anys

1660
Els Convents
Els Convents

Sota el lema ‘Jo també sóc Convents’, l’Associació de Pares i Mares (AMPA) de l’Escola Els Convents impulsa una recollida de fotografies per commemorar el 75è aniversari del centre. Totes aquelles persones que tinguin o hagin tingut relació amb l’escola poden enviar la seva fotografia acompanyada d’una frase de record, anècdota o experiència. El recull visual formarà part d’una exposició el proper 7 de setembre, durant les festes del barri Font de la Mina.

Les fotografies es poden enviar a l’adreça electrònica elsconvents75@gmail.com o bé es poden deixar a les bústies de les botigues De la terra a la taula i Merceria Elisa. Una altra opció és trucar al 93 775 40 77 i que algun membre de l’AMPA les passi a recollir. El secretari de l’AMPA, Xavier Gómez, recorda que per tal d’identificar les imatges, cal posar-hi nom, any aproximat en què es va fer la fotografia i, en cas de voler recuperar-la, es recomana deixar-hi un telèfon de contacte. La data límit per enviar les imatges és el 31 de juliol.

Xavier Gómez, secretari AMPA Els Convents

Els actes del 75è aniversari d’Els Convents van iniciar-se amb la creació d’un mural de l’artista urbà Roc Blackblock al pati del centre amb la frase “Instruïu-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliços”. Durant els jocs florals de Sant Jordi, els alumnes van escriure poemes i relats relacionats amb la història d’Els Convents. També s’han fet xerrades pedagògiques i, de cara a la tardor, es preveuen trobades amb antics alumnes i mestres, sopars de germanor, un número especial de la revista del centre La Info, i un torneig de futbol a les pistes del col·legi durant les festes del barri Font de la Mina.

Xavier Gómez, secretari AMPA Els Convents

'Jo també sóc Convents'