Els cursos de monitors de lleure començaran al novembre per ampliar el marge d’inscripcions

3133
Curs monitor d'educació en el lleure
Curs monitor d'educació en el lleure

La Regidoria de Joventut endarrereix un mes la data d’inici dels cursos de monitor/a d’educació en el lleure, inclosos en el programa ‘Jove Forma’t-Cola Extra’, per tal d’ampliar el termini d’inscripcions i omplir el màxim de places disponibles. Els tallers es duran a terme del 9 de novembre al 16 de febrer. Els interessats poden passar pel Centre Cultural per inscriure’s.

Els cursos de monitor/a d’educació en el lleure infantil i juvenil són un dels clàssics del programa. S’impartiran els divendres, de 17.00 a 21.00h, al Complex Educatiu i els dissabtes, de 09.30 a 13.30h, al Centre Cultural. El tècnic de Joventut Manolo Cortés explica que “té una finalitat més professionalitzadora, perquè esdevé una titulació necessària per treballar a extraescolars, menjadors escolars, vigilància de patis i transport escolar”. Per això, el requisit és tenir més de 18 anys. El preu del curs és de 220 euros.

Manolo Cortés, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Martorell

El programa ‘Jove-Forma’t-Cola Extra’ també ofereix el taller de cinema, que arriba a l’11a edició i “és una activitat més que consolidada que ens agrada especialment perquè implica una barreja intergeneracional, ja que s’hi poden apuntar tant joves des dels 12 anys com gent de fins a 60 anys”.

Consisteix en escriure un guió, fer el rodatge i el muntatge d’un curtmetratge de ficció, i es durà a terme del 25 d’octubre d’enguany al febrer de 2019 els dijous, de 18.30 a 20.30h al Complex Educatiu, amb un preu total de 70 euros.

Inscripcions obertes al Centre Cultural

Les inscripcions a qualsevol dels tres cursos s’han de fer des d’ara i de manera presencial al Servei d’Informació Juvenil (SIJ) Punt Nord, a la segona planta del Centre Cultural. Per a més informació, cal trucar al 93 774 22 00 o bé enviar un correu electrònic a joventut@martorell.cat.