Els esplais de la gent gran preparen trobades nadalenques per cloure un any ple d’activitats

329
Festa de Nadal a l'Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires
Festa de Nadal a l'Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires

Els esplais de la gent gran de Martorell tancaran un any ple d’activitats amb les seves respectives trobades nadalenques. Així ho han preparat les dues entitats conjuntament amb el programa Gent Gran Activa de l’Ajuntament. El dia 19 serà el torn de l’Esplai de La Vila, mentre que el dia següent li correspondrà el torn al de Buenos Aires.

El tret de sortida de les activitats nadalenques el va donar, ahir diumenge, la Festa de Nadal de l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires. Prop de seixanta persones van asseure’s plegats a taula per compartir un dinar i després van ballar amb música en directe. A la taula presidencial, van acompanyar la presidenta de l’Esplai, Maria Walias, l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Gent Gran i Salut de l’Ajuntament, Albert Fernández.

Les trobades, els dies 19 i 20

El punt central de les activitats festives serà les trobades nadalenques. La Vila la celebrarà el dimecres 19 de desembre, a partir de les 17.00h, amb una xocolatada amb melindros a les seves dependències de la Casa Mestres. El 20 de desembre serà el torn de l’Esplai de Buenos Aires. A partir de les 16.30h, “hi haurà una actuació de la Coral Harmonia, un taller de musicoteràpia i una sessió de teatre del grup de teatre de l’Esplai”, explica el regidor Albert Fernández.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

Les trobades són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia als respectius esplais. Fernández explica que totes dues cites “són la cirereta a un 2018 ple d’activitats, i la porta d’entrada a un 2019 on n’hi haurà més”.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

Altres activitats

Al marge d’aquestes trobades, el calendari es completa per a la gent gran amb la trobada nadalenca exclusiva per als integrants del grup de teatre Fila-14 a l’Esplai La Vila aquest dimarts 11 de desembre, i l’itinerari de visites que farà la Coral Harmonia -vinculada a l’Esplai de Buenos Aires- des del dijous 13 de desembre per cantar nadales a les residències de gent gran de Martorell: Sant Joan de Déu, Anoia, Vistalegre i Fuencas. Properament, informaran del calendari i horaris d’actuacions.