Els estudiants de Batxillerat Artístic de l’Institut Pompeu Fabra mostren l’exposició ‘Missatges. A la recerca de la identitat’

379

Els estudiants de batxillerat artístic de l’Institut Pompeu Fabra de Martorell ofereixen les obres que han realitzat durant el curs 2011-12. La mostra, que porta per nom Missatges. A la recerca de la identitat es podrà veure a la sala Muxart del Centre Cultural. Aquest divendres, 11 de maig, a les 19.30 hores, es farà l’acte d’inauguració.

Identitat cultural
La identitat només pot ser concebuda en tota la seva magnitud si se l’entén com a procés, com a canvi. I, per tant, la identitat cultural també. La cultura i la identitat no són essències invariables, immutables.

Cada època, per les seves pròpies necessitats culturals, expressa una forma determinada d’art que li és pròpia, i per tant, diferent a formes artístiques del passat. La relació de l’art amb la realitat ha estat sempre mitjançant la interpretació subjectiva, i aquesta interpretació és la que representa la relació de l’ésser amb el seu entorn.

Missatges. A la recerca de la identitat es podrà visitar fins al 27 de maig, de dimarts a divendres, de 18.00 a 20.00 hores, i dissabtes, de 12.00 a 14.00 hores.