Els exalumnes de l’escola Correa-Weglison celebren la seva trobada anual al Parc de Can Cases

2356
7a Trobada exalumnes Correa-Weglison
7a Trobada exalumnes Correa-Weglison

Una setantena de persones s’han trobat aquest dissabte al Parc Forestal de Can Cases per berenar i, sobretot, recordar la seva etapa escolar al Correa-Weglison. Es tracta de la setena edició de la trobada que reuneix a exalumnes de diferents generacions del centre educatiu que, més tard, va passar a anomenar-se col·legi Montserrat i que actualment acull les aules de l’Institut Martorell. L’alcalde Xavier Fonollosa ha passat a saludar-los, acompanyat per la regidora Belén Leiva i els regidors Lluís Amat i Lluís Esteve.

L’Escola Correa Weglison va funcionar entre els anys 1943 i 1980. Flori Villar, nascuda a l’any 1962, explica que “trobo a faltar gent a les trobades. Cada any, quan s’acosta la data, parlo amb exalumnes que no han vingut mai però no s’apunten”. La Flori s’emociona quan parla de l’escola i dels seus mestres. “Tenia a l’Elena, la Genoveva Mir, el Sr. Alentar que és el que més em va marcar per la seva manera de fer les classes”.

Flori Villar, exalumna del Correa-Weglison

Avui tots plegats han reviscut la seva etapa escolar. Empar Zurita, nascuda el 1956, diu que li encanten aquestes trobades perquè “són molt entranyables. El primer any érem quatre gatets i ara al Facebook ja sumem unes 200 persones. Jo no m’ho perdo”. L’Empar te un bon record “de la classe de gimnàstica amb la Mercè Colom perquè ens ho passàvem molt bé. I per mi, una mestra que va ser molt bona era l’Elena Domínguez. En tinc un molt bon record”.

Empar Zurita, exalumna del Correa-Weglison

Els organitzadors recomanaven a la setantena d’assistents a la trobada que portessin una camisa o samarreta blanca i uns pantalons o texans de color blau fosc, per recordar la vestimenta que portaven els alumnes del Correa a les classes d’educació física.

Es pot contactar amb els exalumnes del Correa-Weglison a través del grup de Facebook Escuela Graduada A.F. Correa Weglison