Els Gegants de Martorell participaran a la Trobada Gegantera de dissabte a Lledoners

406
Cercavila, gegants de Martorell
Cercavila, gegants de Martorell

La colla de Gegants de Martorell participarà aquest dissabte 19 de gener en la Trobada Gegantera a Lledoners, davant el centre penitenciari ubicat a Sant Joan de Vilatorrada. La concentració reunirà més de 85 colles d’arreu de Catalunya per donar suport als presos independentistes abans del seu trasllat a Madrid per afrontar el judici.

El Diable, La Velleta i Gegantons de la colla martorellenca es desplaçaran fins l’exterior del centre, un dels que acull els presos, i participaran d’una trobada que, com explica el president dels Gegants de Martorell, Jordi Escoda, “començarà pels volts de les 10.00h amb l’arribada dels grups i la plantada, continuarà amb les ballades simultànies de quatre parelles i clourà cap a les 13.00h, quan els grallers tocaran Els Segadors i hi haurà un ball conjunt final”.

Jordi Escoda, president del la Colla de Gegants de Martorell

La diada gegantera, comenta Escoda, va néixer a través de les xarxes socials i es preveu que hi assisteixin unes 1.500 persones.

Jordi Escoda, president del la Colla de Gegants de Martorell

El cap de setmana no s’acabarà aquí per a la colla martorellenca, ja que diumenge es desplaçaran a Mollet del Vallès per participar en la Trobada de Sant Vicenç, acompanyant les colles d’Argentona, Cubelles, Drac d’Or (l’Hospitalet), la Garriga, Manlleu, el Prat de Llobregat, Sentmenat i les colles locals de l’Escola Bressol Gegants i Cuca Molla.

Jordi Escoda, president del la Colla de Gegants de Martorell

Després d’aquesta activitat, la colla prendrà un descans fins al Carnestoltes.