Els joves definiran divendres les necessitats dels espais del CCM en un taller pràctic

729
Trobada equip assessor CCM
Trobada equip assessor CCM

La creació de l’Espai Jove de Martorell inicia la segona fase d’assessorament i disseny dels diferents espais amb el repte de definir quins recursos i equipaments necessiten els joves per poder desenvolupar-hi la seva activitat. Per aquest motiu, la Regidoria de Joventut organitza aquest divendres, 8 de juny, a les 18.00h, un taller pràctic, adreçat a joves i adolescents, per seguir definint l’equipament.

L’assessorament dels joves ha estat la línia metodològica del projecte #TransformaCCM, a través de la creació de l’equip assessor i la consulta virtual, que van permetre detectar les necessitats actuals en matèria tecnològica, cultural, social i de serveis.

En la primer fase del projecte, es van definir les quatre àrees i 15 serveis que permetran disposar d’un equipament funcional, creatiu i de trobada per als joves de Martorell. La sessió d’aquest divendres servirà per consultar als joves participants el material amb què dotar cada espai: zona multimèdia, zona social i de tallers polivalents, cabina de discjòqueis o l’àrea TIC de noves tecnologies, segons ha avançat la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Properament, se celebraran tres tallers participatius més: un amb tècnics de l’Ajuntament de Martorell, un altre amb professionals de la comunitat educativa i un tercer obert a tots els joves, per contrastar les propostes recollides.

La regidora Dalmau ha explicat que, a banda dels tallers participatius, es duran a terme visites guiades en format Escape Room, amb quatre proves a resoldre per descobrir la transformació del Centre Cultural. A més, s’està cuinant la 2a edició del MartoArtJove, que se celebrarà la segona setmana de juliol, amb la creació de grups per compartir motivacions i coneixements sobre activitats artístiques, socials i culturals.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut